Top Model

Nu sitter jag och tittar på Top Model och äter jordgubbar. Ikväll blir det ingen "gympa träff" för min del eftersom att bussarna vidare till min kära vän jag ska till ikväll inte passar alls. Så får äta tacos hemma istället. Får hoppas det inte är för mycket points i det, haha.

Ikväll blir det Fest vilket alltid är trevligt. Och just nu sitter jag fortfarande med håret i en knut och morgon tröja. Borde jag inte fixa mig? Nej.
Har insett att jag typ aldrig orkar lägga ner mer tid en nödvändigt på utseende längre. I vanliga fall började jag fixa mig kanske 4 timmar innan jag skulle iväg, men nu typ 1½ max. Orkar verkligen inte lägga ner tid på mitt fest utseende eftersom att om det är någon jag vill fortsätta träffa så kommer personen i fråga ändå att få se mig vanlig då. Så varför fixa sig JÄTTE MYCKET mer än vanligt då?

http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/josefins.fashionblogg.se/images/mn/1206429408/Top-Model-10.jpg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!