Tillbaka!

Efter en trip och en träning är jag nu tillbaka. Fick skjuts av Anders (vår snickare som snickrar på garaget) till solningen där jag tog en efterlängtad solning. Efter 25 minuter bland UV-strålar så kände jag mig super fräsch och på nytt påfylld med tillfällig energi.
Efter det tog jag en promenad till innercity och gick in till TRE som skulle fixa min telefon. När killen i affären skulle kopiera kontakterna till USIM kortet blev han lite chockad, haha.

" 230 KONTAKTER?! DETTA KOMMER JU TA HELA DAGEN "


HAHAHAHHAHAH tyckte jag och sedan fick jag komma tillbaka 20 min senare. Men dom fixade inte den märkte jag sen... Så får gå in imorgon igen innan träningen och be dom skicka iväg den. KUL!?

Efter det gick jag inom Anders Phil och kollade min piercing, som det inte var något fel på, och sedan tog jag bussen till dansen.
Nu är jag hemma och har ätit och ska snart duscha.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!