Tillbaka med film

Hej! Nu är jag tillbaka från en trip på hemmakväll och det slutade inte med hyrfilmer. Nej nej. För jag och mamma hittade outlet på HemmaKväll med jättemånga bra filmer för endast 19;- st! Bland annat fanns där:

I taket lyser stjärnorna
Yes Man
Rosa Pantern 2
Friday 13
The last house to the left
m.m

Ni ser ju själva vilken sorts filmer det var för endast 19;- st. Jag hittade en skräckfilm som jag inte kommer ihåg namnet på just nu. Men den var från 2007 och hade jätte bra kritik på baksidan. Såg spännande och hemsk ut så den tycker jag att vi ska samla ett gäng och se. Om någon av "gänget" läser detta så kan ni ju hojta till!

http://ungabotkyrkabibliotek.files.wordpress.com/2009/01/itaketfilm.jpg

Egentligen hade jag velat köpa denna filmen med, men efter att jag såg den på bio för ett år sedan så kommer jag troligtvis aldrig se den igen. Jag (och resten av biosalongen) satt och grät som barnrumpor i säkert 30 minuter av filmen. När alla kom ut från salongen hade nästan alla rödsprängda ögon. Så av den anledning kommer jag inte se filmen trots den var bra. Varför betala för att sitta och gråta?Carro

Usch ja, som man grät av den filmen. Jag var ensam hemma när jag såg den och jag bara grät grät grät. Helt sjukt.

2010-03-19 | 18:59:53 | http://iamcarro.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!