The Corner... Eller?

Igår blev inte en vanlig kväll trots allt. Hoppades på fest... Och efter mycket om och men så beslutade jag och Jessika oss för att ta bussen till stan vid 22.00. Inne i stan så stack vi till Danny och Max, och där träffade vi ett par trevliga killar på 22-23 år. Lite gamla men super trevliga.
Vid 00.00 beslutade (av någon anledning ) Max och Danny sig för att dom skulle sticka till krogen... JAVISST säger jag och Jessika och det slutar med att vi åker med taxin in till stan och ska ta oss in på krogen vi med.

Efter att träffat Jessikas storebror Joakim och hans vänner försöker dom få in oss på The Corner. Och jag kom in med hjälp av någon kille... Och vilka träffar jag inte det första jag gör på corner då? Jo Timmy, Adam och Fidde!? Men efter att snackat med dom kanske 15minuter? Så kommer vakterna fram och ber mig visa leg.
ÖÖHHMM....Jooooo....ÖÖÖÖÖ...... HMMMM.... Var den bästa förklaringen jag kom på.

Efter att dom kroppsvisiterat mig och kollat på allt jag hade på mig så kom dom fram till att jag var minderårig och så fick jag snällt gå ut till Jessika som inte kommit in än. Vi gick vidare men sen slutade det med att vi fick någon äcklig blatte på typ 25 efter oss som ville ha oss på efterfest... Och sedan slutade det med att vi tog bussen hem. En liten ovanlig kväll men ändå lite halvspännande.andrea

svar:

ååh vad roligt :)

ärligt talat kommer jag inte ihåg :P

2010-03-07 | 10:25:06 | http://puunktslut.blogg.se/
andrea

svar:

AA jag tror det :D

2010-03-07 | 14:24:00 | http://puunktslut.blogg.se/
pernilla

hehe lungt:D nej de har jag inte faktiskt men du verkar bra på att göra du med för din e snygg:)

2010-03-07 | 16:07:29 | http://pstrandbergg.blogg.se/
Jessika

haha ja, det var... spännande att se va man hamnade :P

2010-03-07 | 17:50:55 | http://jessikaeleonora.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!