Sveriges stoltheter?

Nu sitter jag och tittar på "Svenska Hollywoodfruar". Det är bara tidsfördriv... Ska gå och duscha sen och efter det ska jag lägga mig och prata i telefon lite med ******* innan jag ska sova. Bör sova tidigt eftersom jag inte sov så mycket inatt. Inte för att jag ångrar för en sekund att jag var vaken men det är inte det smartaste fortfarande.

Av någon anledning så har jag känt för lite struktur idag när jag skriver. Och kursiv text.

Imorgon blir det som sagt volleyboll och jag måste raka benen. Jag har ju samlat vinterpäls 3-5 v nu och gud va hemskt det är. HUR i hela världen har jag låtit det gå så långt. Men nu ska jag springa och borsta gaddarna och klä av mig, sen efter denna reklamen ska jag kolla klart på programmet och sedan duscha mig. (Jag vet jag skrev det innan, haha.)

BTW! Så ska jag strypa katten som springer omkring i hela huset och förstör allting. *Suck* Okej hon är supersöt, jag ska inte skada henne. Haha men det är lite jobbigt.

Nu kom havrefras reklamen, puss och godnatt!

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!