Nu är jag redo

Nu ska jag berätta om gårdagen. Det började med att pappa körde mig, Jessika, Matilda och Tobbe till Hjalmar. Hos Hjalmar var det redan massor av folk! Många man kände igen och många man kände. Det var även många man inte kände alls. Det var kanske 40-50 pers där om jag skulle uppskatta. Vi pratade och efter ett tag drog dansen igång. Vi dansade och hade kul.

Jag och Jessika är både synska och höll våra löften. Vad löftena var om är dock en liten sekret, haha. Mellan 01.00 -02.30 var jag i lite... Obalans... Men det var Jessika och Matilda också, haha.

Jag ringde pappa vid 02.45 och sedan åkte jag hem medans Jessika och Matilda sov kvar hos Hjalmar.
Jag somnade som en prinsessa direkt och sedan vaknade jag vid 11.00 idag för att jag hade hjärtklappning. Var ganska skum känsla och så skakade jag lite lätt i hela kroppen.
Gick efter det in till mamma som sa att jag inte borde träna med hjärtklappning och eftersom jag kände mig andfådd så var det nog ett bra beslut.

Nu har jag pratat i telefon med Michelle någon timme medans jag vilat lite. Kände mig inte så pigg precis. Och nu är det dags att blogga blogga och.... Ja... Okej om jag har något att skriva om ska jag blogga. Har man inget att skriva om det är ju inte lika kul att blogga, haha. Som igår. Hade verkligen inte något att skriva om. Helt tomt.

Tyvärr har jag inga bilder eller liknande från igår eftersom att ingen hade kamera med sig. Men jag får tacka alla som var där, jag hade verkligen super kul!

Och tack Hjalmar för att jag fick komma och grattis!
Cindy

Hej här kommer en liten hälsning från Cindy Von... besök gärna min blogg.

Kram!

2010-03-27 | 15:58:45 | http://www.cindyvonumea.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!