Mycket med katten

Nu känner jag att jag skriver mycket om katten. Känns lite tradigt kanske? Men anyway så väckte Strumpan mig även idag tidigt, men jag puttade bort henne och somnade om. Ja jag kanske är elak men efter att hon lekt omkring halva natten förtjänade jag min sömn tycker jag.

Idag har hon vart på bus humör och flugit omkring i huset som skjuten ur en raket!

hp
Att busa under soffan var populärt! In med leksakerna under soffan och sedan sitta och skallra med dom. Roligare kan man tydligen inte ha.

o
Att busa omkring på golvet och rulla runt med bjällran var tydligen också roligt. Upp och ner och runt... Överallt och ingenstans var katten.

ooo
Efter buset blev till slut lilla Strumpan trött och la sig såklart över halva mig och sov. Söt som socker är det lilla livet, trots hon busar sönder mitt hus halva nätterna.

Trinidaz

Söt katt :)

2010-03-04 | 17:30:54 | http://trinidaz.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!