Morgon inlägg

Hej och godmorgon alla sötnosar!
(Gud vad tillgjort det lät, haha).

Nu har jag varit vaken en timme och lite till. Skulle börja skolan 10.00 i stan men eftersom jag och Michelle redan gjort det igår eftermiddag istället beslutade vi att ses vid skolan kl 11.00 istället. Med andra ord ordentlig sovmorgon. Idag måste jag börja jobba med tekniken! Men framför allt So:n. Men jag tror jag ska försöka skriva ut mer fakta om tekniken idag i skolan och sedan hemma försöka ta tag i So:n. Förmodligen kommer det bara att gå på ett sätt, men ändå. Jag kan ju ha det som dagens mål eller något? Haha.

Om 20 minuter ska jag vara färdig till avfärd, men eftersom inget vill idag är jag typ färdig nu. Det spelar ju ingen roll vad jag gör, jag ser ut som fan ändå idag.

(Tar med kameran idag så får vi se om det blir något kul videoinlägg eller bilder, eller om jag är på för dåligt humör för att göra det.)

http://91.189.41.70/~u4526863/wp-content/uploads/brunns1.jpg

BTW! Håll tummarna för att Patricia låter oss sluta tidigare idag!Carro

Sv: Haha, jag har vissa skor där sulan slitits så att där är hål i den. Men silvertejp funkar då alldeles utmärkt. :P

2010-03-23 | 14:16:34 | http://iamcarro.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!