Leva med vargarna

Nu sitter jag här i ett mörkt hus och tittar på " Leva med vargarna". Handlar om en man och en kvinna som har en flock vargar som är tama. Shaun som mannen heter har levt med vargarna sedan de var små och nu uppfostrar han och kvinnan vargarna. Det är ganska fantastiskt att se hur Shaun kan leka med vargarna och vara en del av flocken. Dock var det lite halv äckligt när han förklarade att han bet av smuts på vargarnas öron och liknande och sedan spottade ut det. Dessutom filmade dom och att tänka sig hur smutsigt det var där han bet var lite äckligt.

I allmänhet är jag fascinerad av vargar. Jag tycker dom är helt fantastiska djur. Vackra, spännande... Helt otroliga bara. Har ju en silver ring som jag alltid har på mig, med varg motiv. Älskar den. Den känns som lite... Något typ... Som en amulett? Kanske man kan säga. Haha.  Men nu ska jag fortsätta att titta på programmet.

Animal Planet *hjärta*!

l

Wysteriia

Bet han av smuts från den? uscha!

2010-03-04 | 23:29:39 | http://Wysteriiasblogg.se
Anonym

Hj

VIRA från Hofosho har startat egen blogg, kandylandy.se <3

2010-03-05 | 07:53:56 |
emma

Hejsan!Kan du rösta på mig hära: http://baravilmah.blogg.se/2010/march/klara-fardiga-borja-rosta-d.html#comment??? skulle vara jätte snällt, jag är nummer 3 KRAM KRAM

2010-03-05 | 10:56:38 | http://baraea.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!