Katt påväg!

Då var det bestämt! Katt på väg! Vi ringde kattfoten och pratade med Lotta (en bekant till familjen) och hon sa att det fanns en ettårig hornkatt som var i behov av ett jourhem, snarast. Så personen som hade katten ska ringa oss antingen ikväll eller imorgon. Så får vi se när katten anländer!
Ska bli super spännande att ha en katt i huset. Får hoppas den inte äter upp mina saker! Dessutom måste jag hålla rent nu, inga saker under sängen eller på golvet, rent och fint måste allting vara. Får se hur det går, haha. Nej men det ska nog gå bra! Ska bli super spännande. Sen när katten får ett riktigt hem får jag en annan katt att ta hand om. Roligt att kunna hjälpa till lite också!

rty

Vi får dock hoppas katten ser lite bättre ut en denna katten!! HAHA.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!