Jävla buss.

Hej!
Nu har jag varit hemma ett tag, och typ surat. Idag gick vi modevisnings repetition och jag fulade mig så Patricia surade. Men liksom, när 2 andra grupper sitter och kollar och någon säger " Här har vi Matilda som kommer i en klänning från Vila" och så kommer jag i ett par jeans och ett linne, då känner man sig lite rolig. Och att stå och posa på en sen och se ut som ett cepe kunde jag inte göra seriöst så... Det slutade som det gjorde. Imorgon ska vi i alla fall bli sminkade och sånt innan showen, Förmodligen kommer jag få as fult hår och sminkning så ja... Kommer bli kul...

På vägen hem blev jag så jävla sur. Igår så körde bussarna ner till Gullevi ( en hållplats närmre mot mig ) trots byggarbetarna. Men eftersom att jag trodde den inte gjorde det hoppade jag av vid den tidigare hållplatsen och fick gå. Idag sitter jag kvar... Och då svängar han inte ner?!?!?! Så jag fick gå ifrån Vilshärad! (Ca 2-3km.)

AHA, tänker jag. Jag genar genom åkern. En gen väg är ofta en sen väg. Jo tack... Jag märkte det. Inte nog med att det var en sen väg, den var sunkig och jag sjönk ner med mina skor i 10 cm gegga. KUL!När jag kommer till ett stall finns det två vägar. En genom skogen som är närmre och en över travbanan som är längre. Jag tar skogen såklart. Okej där flöt numera en flod! Nya nissan! Nej men nästan. Så jag blev blöt om dom geggiga skorna... När jag kommer hem tar jag ut en madrass och täcke och lägger mig i solen och ska sola. Självklart börjar det blåsa något så kolossalt så det inte går att ligga där.
Jag tar madrassen och går in. Sätter på dans styrka låten " SHAKE THAT ASS FOR ME, OH SHAKE THAT ASS FOR ME.... " Och börjar istället köra rumpa och mage styrka. Nu har jag ont i magen och i rumpan och kan typ inte köra mer av det. Får komma på några mer styrkeövningar jag kan köra för att få ut min ilska.

Å andra sidan, så är jag snart klar med So:n. Grattis till mig, 2 v sent.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!