Ingen blogg och ingen mail...

Så jag får visst svara lite fint här istället!

"Robin";
Jag skulle mer säga att en sån bild kan man lägga ut just för att man har självrespekt och är stolt över sin kropp? Sen håller jag helt med dig om att det finns vissa fall som är extrema, men just det du visade här ser jag inget fel på. Är väl ungefär som om en kille skulle ta kort på sina magrutor efter en dusch och det skulle du kanske dregla efter, i alla fall de flesta tjejer skulle det, eller har jag fel? Skulle det vara en kille skulle man inte reagera alls lika mycket, men det kanske bara är jag som tänker så? Annars vill jag bara tacka för en härlig blogg! :)

Svar:
Jag tycker inte det visar på självförtroende utan snarare att hon söker uppmärksamhet. Tjejer som tar sådana här bilder vill bara ha killar som säger till dom hur fina dom är. Personligen skulle jag bli WAAAAY mycket gladare om någon sa "matilda gud du har så vackert ansikte" istället för " Vilka fina bomber du har, kan du inte skicka en bild på din mutta också?".
Jag tycker inte att killar ska lägga ut bilder på sin mage heller, inte pose bilder i vilket fall. Det samma med tjejer, är det modellbilder, strand bilder m.m bryr jag mig inte vad dom tar på, men att posa i en spegel med en mobilkamera och hålla ett finger för sina bröstvårtor tyder inte på självförtroende i mina ögon. Jag ser heller inget att dregla över. (Det har dock sin förklaring av att jag inte är lesbisk, but still. Jag kan ju se om en tjej är snygg och sexig ändå).


www.pearshake.blogg.se

oh hittar det inte.. kanske min dator som segar eller så finns inte inlägget. kan försöka en gång senare :)

2010-03-18 | 17:40:38 | http://pearshake.blogg.se/
Gabbies

Hej! Vill bara tipsa dig om att hos mig kan du tävla om en snygg retroklocka: http://gabbies.myshowroom.se/tavling-vinn-retro-plastic-klocka/.Ha en fortsatt bra vecka!

2010-03-18 | 17:45:56 | http://gabbies.myshowroom.se
Ludde

Upp till var och en är min kommentar:)Sv: Bara bra:) skönt att med helg imorgon:D

2010-03-18 | 18:18:59 | http://garcons.blogg.se/
Josie

Jag håller med dig, tror absolut det är människor som är osäkra på sig själva och behöver bekräftelse som lägger ut sådana bilder. :p

2010-03-19 | 14:20:30 | http://josiieliive.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!