Ibland har man tur

Nu ska jag skriva ett TOP SECRET message! Så ni som läser detta får hålla informationen för er själva. Jo... I torsdags när jag var inne på gratisbio och samlade mina dagliga aktivitetspoäng så stod det att jag hade 2260p. (Alltså 2000p mer än vad jag hade gårdagen.) Jaja, tänkte jag det måste vara fel, jag loggade ut...Och in... Och ut... Och in... Men poängen kvarstod. Jag kollade under "Poäng" för att se om det stod varifrån poängen kommit? Men icke sa Nicke, det stod inte något. Jag kollade mailen för att se om jag fått ett mail om poängen. Inte där heller. Skumt tänkte jag.
Men 2000p = 500kr presentkort så att kontakta gratisbio verkade ju som slöseri med presentkort, (speciellt eftersom jag behöver det). Jaja, jag testar att beställa hem så står det kanske där? Men icke sa nicke där heller. Jag kunde beställa och nu igår när jag loggade in stod det att alla presentkorten var skickade. Skumt? Men jag tackar inte nej.

Och jag hoppas ni som läser detta bara kan se det som att gud ville det och låta det vara, haha. Jag kan dock ha vunnit någon tävling jag var med i. Det skulle det faktiskt kunna vara. Men dock tror jag det skulle stått, men men. Nu tycker jag att vi alla ska hålla tummarna för att presentkorten kommer idag och att det inte uppstår några konstigheter. Right!?

Men en liten rolig historia var det i alla fall?!

http://www.gratisbio.se/img/logo_5_color-800x350.png


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!