Home sweet home!

Nu har jag kommit hem från en tuff dag i skolan. Efter förra inlägget arbetade jag och sedan gick jag och michelle på lunch. Vi satt och pratade och sedan så fick jag reda på att jag börjar vid 10.00 imorgon. Så uppställning 10.00 utanför Vila vid mittpunkten imorgon.

När jag satt på bussen hem så såg jag DET! Jag såg våren! Den är äntligen här! Jag såg påskliljorna börja sticka fram vid vägarna och träden åter bli gröna. Gud vad lycklig jag kände mig. Nu när jag är hemma vill jag inget annat än att sova en stund i solen. Men vet inte om det blir av. För om jag gör det, kommer jag aldrig orka dansa.
Jag vill inte dansa. Förra gången förstörde allt!

http://www.fotosidan.se/cldocpart/4421.jpgAmmi

sv. hehe okej :)

2010-03-24 | 14:42:36 | http://aaammii.blogg.se/
Ammi

sv. hehe okej :)

2010-03-24 | 14:42:36 | http://aaammii.blogg.se/
HouseMariana

Some students are demure to use <a href="http://www.primewritings.com">writing a research paper</a> options. Hence, such guys fail their careers often. Don't be shy and you will approach the best rates for sure.

2012-01-29 | 04:13:06 | http://www.primewritings.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!