Gekås

http://www.gekas.se/Portals/0/ovrigt/logo_ullared.gif
Okej jag erkänner. Imorgon ska jag och Michelle till Gekås för vi har studiedag. Dagen kommer dock inte kännas som studiedag eftersom att vi ska ta bussen från Norra station klockan 09.05 på morgonen. Vilket betyder att vi får gå upp vid kanske 07.45 eller något. Men men, på bussen ska vi i alla fall ha med oss mackor och lite sånt och efter att ha tagit 351 bussen till Falkenberg ska vi byta till 555bussen mot Ullared!

Sedan efter en hel dags shopping, skrikande, shoppande, kanske flörtande med snygga arbetare? Fotande (jag ska ta med min trasiga sega digital kamera) så ska vi ta bussen till dansen alltså får vi ta bussen ca kl 15.00 från Ullared. Vi har "bara" 4 timmar på oss att shoppa, men jag skulle ju spara pengar denna månaden hade jag lovat så det kanske räcker, haha.


Ska i vilket fall bli jätte kul trots jag bara kommer ha med mig 700-800kr. Men på Ullared kan jag lova att man kan få mycket för det. Kör man sedan med " Mamma jag ska inte behöva betala det här " så kommer jag nog lindrigt undan. Får dessutom hoppas att jag hittar en tunika, snyggt linne eller något som jag kan ha på Lördag när gänget ska ses.Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!