"Får jag lov att bjuda på lite choklad?"

God eftermiddag mina Fans! Haha, nej men hej!

Idag har jag haft en spännande dag... Eller inte. Började med att jag lyckades försova mig med den klassiska metoden *alarm, snooze, alarm, snooze, alarm, stänga av klockan, vaknar av att mamma väcker en, vad är klockan? SHIIIIIIIT*.
Men efter en väldigt snabb och stressig morgon körde mamma mig, snäll som hon är, till skolan där vi började med läsförståelse nationella i engelska. KUL?! Nej men det var svårt men ja...

Sen
fick vi en paus på 30 minuter och efter det var det dags för hörförståelse i engelskan. Detta var grymt svårt. Vi fick lyssna på texten 2 gånger och jag säger då det... OM vi hade fått höra den bara en gång hade jag haft alla fel. För efter första gången vi hört texten var det ett frågetecken på hälften av mina frågor. Efter andra gången svarade jag i alla fall på alla, men jag är rätt säker på att många är fel.

Klockan 13.00 tog jag bussen till stan och gick på ett möte med **************. Efter mötet klockan 14.45 så tog jag bussen hem 15.00. På bussen kommer det in en gubbe på typ 1000 år och sätter sig jämte mig. Han säger samtidigt " Vad snällt att jag fick sitta här ". Efter en hållplats börjar han rota i fickan och tar fram en chokladkaka, håller den mot mig och säger " Som tack får jag väll bjuda på lite choklad ". Sött av honom, men eftersom jag äter med viktväktarna ni vet så får jag ju inte äta choklad så jag sa lite snällt att jag inte åt choklad. "Jag försökte ju bara vara snäll" sa han då och tog en bit till sig själv i stället.
Lite senare hoppar han av i Tylösand och då skickar jag ett sms till Michell
e om vad som hänt. Hon tyckte det var sött och sedan skrev jag, rolig som jag är;
" Eftersom han hoppade av i tylösand måste han ju vara stenrik, då kunde han fan gett mig en 500ing istället för lite choklad ".

Humor i all ära.

http://sixthman.lohudblogs.com/files/2007/01/snooze.gif
Pam :)

ssv: Tack för din röst! ;D

2010-03-16 | 16:59:27 | http://soetpam.blogg.se/
BÖGJÄVEL

Tack så jättemycket :D

2010-03-16 | 17:02:07 | http://mmorganwahlundd.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!