En liten kick

Hejsan alla läsare!

Idag har jag bara varit i skolan en lektion eftersom jag kände att jag inte klarade av mer idag. Åkte till skolan 08.20 och hade spanska. Patricia (spanska läraren) sa att jag inte skulle ha provet för ens vecka 13. Alltså har jag gott om tid på mig att träna, även om det inte kommer hjälpa.
So inlämningen skulle vart inne idag men eftersom jag inte haft tid att göra den står jag fortfarande och stampar på Pearl Harbro. Var hemma igen vid 10.30 och då pratade jag lite med mamma, och sedan åkte vi och handlade. Vi handlade inför morgondagen och i allmänhet. Slutade med att jag fick min vilja igenom och fick med mig Burger King mat hem också. Egentligen tycker jag att det är för onyttig mat, men det är gott och mättande så jag kan inte säga nej.

När vi var och handlade tjatade jag (som en treåring) till mig naturgodis, nya tandborstar (byter ju var 3:e vecka), schampoo och balsam till mitt hår som jag tycker börjar bli lite slitet, och glass. Haha jag är verkligen som en treåring när jag handlar. Pekar på allt jag vill ha. Dock är skillnaden att nu får jag alt jag pekar på i affären... När jag var liten fick jag aldrig det.
http://www.mynewsdesk.com/files/7c64f4ff98a5e889e6bff03b34e7212a/resources/ResourceHiresImage/thumbnails/justglow_schampo-rgb_medium.jpg
Club4Beauty.se
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!