Dejt!

Fan jag måste säga att jag ALDRIG varit på en riktig dejt. Jag satt och kollade bloggar och hittade " a shot of love with rahlenfeldt " Och gud vad sugen jag blev på att gå på en riktig dejt! Som på amerikanska filmer ni vet? Man går och gör någon aktivitet, äter mat och det slutar med att man har sex? Hahah, okej skippa sex biten. Men ni vet vad jag menar? Seriöst! Hade velat lära känna någon genom att se ett foto eller vad som och bli bjuden på dejt. Så himla roligt!

http://i.treehugger.com/images/2007-2-7/mtl%20set%20up%20for%20dinner.jpg


Bara en liiiiiiiiiiiiten hake... Ingen vill bjuda ut mig...

Jag får gå med en skylt på stan "DEJT SÖKES" eller något liknande. Haha, fett roligt. Man ska göra det på Tennisveckorna i båstad! Fett!
Moa

hahha, älska din kommentar till kissie.

2010-03-24 | 15:05:22 | http://moalautin.blogg.se/
Johana

tack så mkt (a) nej en kompis har gjort den :)allt bra med dig då??

kram

2010-03-24 | 15:12:30 | http://duggin.blogg.se/
HolmesCathleen20

You guess that's not possible to reach a peak of academic career? You can <a href="http://primewritings.com">pay for essays</a> and have the best results!

2012-03-24 | 09:14:30 | http://www.primewritings.comNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!