Beroende?

Nu sitter jag och kollar på "The long kiss goodbye" som går på 3:an. Har sett den innan eftersom vi har den på dvd, men jag kollar på den i alla fall.

Har kommit på mig själv med att kolla min facebook stup i ett! Alltså seriöst, kollar den kanske var 10 minut. Bara för att. Förstår inte sen när jag blev intresserad av facebook? Men tydligen är jag det nu. Haha.

Blev som ni kanske förstår hemma kväll ikväll. Orkade verkligen inte fixa mig, klä på mig och åka buss! Så nu sitter jag här och hoppas på att jag ska bli trött och somna gott.
Min katt lämnade mig ganska nyligen efter att ha legat som en liten prinsessa och sovit i mitt knä. Hon är då för bortskämd! Undrar när hon blir såld!? Shit tänk va?! Då kommer jag få sova själv. Sitta vid datorn själv. Wow. Men sen kommer det ju komma en ny katt också. Haha. Men men. Som det kan bli.

Nu börjar filmen igen.

http://stolemyhubcaps.com/covers/The%20Long%20Kiss%20Goodnight.jpg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!