Back from a long day

Now I'm back in blog!

Haha nemen hej!
Idag har jag haft en ypperligt bra dag. Började med en lugn morgon och skola 10.10. Efter att gjort ett Biologiprov som skulle vart gjort för 5 veckor sen så satt jag bara av resterande delen va lektionen. Vi hade en soppig lunch och sedan hade vi musik. Vi sjöng (okej jag skrek mest eller mimade) några låtar och sedan efter 2 timmar var det slut.

Jag tog en promenad... Nej nu ljuger jag... Jag tog bussen... Men i alla fall...

Inne i stan gick jag till TRE där jag fick skicka iväg telefonen. Det visade sig att hade jag lämnat in telefonen för 4 dagar sedan hade jag fått en ny direkt i butiken. JÄVLA IRRITERANDE ELLER?! Efter det gick jag in på Hemköp för att köpa mig lite Wasa knäckebröd och en drickyoghurt till träningen.
Inne på Hemköp hittade jag av en slump Blond Spray som jag tänkt köpa senare i veckan eller nästa vecka för bara 69;- (när det kostar 89;- på kicks). Så jag köpte det också!

Tillslut tog jag bussen till träningen och tränade fristående. Hade en bra träning och var glad. Åkte en timme tidigare som sist så jag kom hem i tid. Sen duschade jag och nu har jag precis käkat. Sprayade även in lite blondspray i håret så får se om 3 dagar när jag sprutat igen om det blir någon större skillnad eller inte, haha.

http://static.devote.se/gallery/big/20090411/2b4d7662d7610c7cee25fd7c27d524d9.jpg
DrLove.se


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!