18/3 = 10 dagar till pengar

HEJ! Idag har min dag inte blivit riktigt som planerat. Jag skulle börjat skolan 10.10 och trodde först att pappa skulle vara hemma så han kunde köra mig vid 09.50. Men det var han inte upptäckte jag så jag fick ta bussen 09.34 istället. Med andra ord mindre sömn. På bussen träffar jag många välbekanta ansikten. På bussen smsar jag med Michelle som förmodligen fått tillbaka sin öroninflammation och var hemma. Så jag beslutade att Matte/No inte var riktigt vad min dåliga morgon ville jag skulle göra så jag tog bussen till henne istället och hämtade även Idas busskort som jag sedan gav henne när jag tog bussen till stan.

Inne i stan köpte jag tunikan jag lagt undan. (Den är svart och tunn, påminner om den jag köpte på new yorker fast har korta ärmar och är lite tunnare och tajtare.) Kostade 129;- så jag unnade mig den för mina nästan sista pengar.

Det är ju den 18:e idag vilket betyder 10 dagar tills jag får mitt barnbidrag. Efter shoppingen i Ullared, Mat, Tunikan och blondspray så ser min ekonomi lite smal ut för resten av månaden. Har ca 100 kr kvar denna månaden nu. Men sen ska jag nog kunna få mamma och pappa att skänka
100 kr till. Så klarar mig nog 1½ vecka på 200 kr. Och om inte... Så får jag göra det i alla fall, haha.

http://www.ekonomiskreform.se/spaw2/uploads/images/pengar%5B1%5D.jpg

 

 


 Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!