08.00 väckte aset mig!

Nu har det gått 24 timmar sedan Strumpan kom. Först trodde jag det skulle ta säkert 2 veckor innan hon blev kelen... Men så fel jag hade. Efter att tittat på tv igår kväll så klappade jag henne och sa godnatt. Jag gick och borstade tänderna och gick och la mig i sängen. MJAU! Hör jag en liten röst jama och sen hoppade hon upp i sängen.
Som hon gosade! Hon strök sig i ansiktet så jag hostade hårbollar resten av kvällen. Hon la sig med huvudet på min axel och sedan hoppade hon upp på magen och la sig till rätta.

Medans jag pratade med Mr. X i telefon låg jag och gosade med min lilla Strumpan. Sedan vid 12.00 när jag skulle sova så sprang hon omkring i huset och gjorde oväsen. Jävla kattskrälle. Men jag sov gott...

...fram tills jag vaknade av att något hårigt stök sig mot mitt ansikte. Men lilla Strumpan då, jag klappade henne och försökte somna om. Gick det? Nej, hon fortsatte stryka sig mot mig och vägrade gå. Efter 20 minuter gav jag upp och gick och åt frukost.

Vid 09.30 gick jag och la mig igen i ett desperat försök att få sova lite. Denna gången gick det. Strumpan kom men denna gången la hon sig tätt intill mig istället för på mig så jag kunde sova. Vaknade vid 12.30 igen och kände mig utvilad. Varför hon inte kunde lägga sig sådär sött och gosigt klockan 08.00 förstår jag dock inte...?

Nu har jag försökt arbeta med So:n ett tag men sitter fortfarande fast och mamma kunde inte hjälpa mig. Strumpan ville heller inte jag skulle jobba mer nu för hon kom och la sig i mitt knä och över halva datorn. Jag får skylla på henne när arbetet inte blir klart!

Nu ska jag maila till Katthemmet så jag kan lägga ut Strumpan till salu på deras hemsida. Är du intresserad så kan du ju kontakta dom, haha.

PUSS!

ft
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!