Bor jag i stan?


Bor jag i stan numera?
Jag börjar fasiken undra.

Idag vaknade jag hos Mr.Big. Japp ni hörde rätt. Mr. Big. Men ja. Jag somnade om och drömde om MJ låtar. Både Beat it och Billy Jean spelades upp i mitt huvud, med egna danser och hela köret. Ganska kul ändå.
Tog sedan en försenad buss till Michelle där vi firade hennes födelsedag tillsammans med tjejerna (Becka, Matilda, kim, jag, michelle (utan jessika och frida).)
Där bjöds på god tårta och massa skratt. Vid 4 tog jag, Michelle och Becka bussen mot stan för att leta klänningar till midsommar.
Efter en stressig runda på 1½ timme hittade jag ett enkelt men effektivt val. Känner mig nöjd.
Vi käkade på Sandys (lovelovelove) och sedan en paj på det oförlåtligaste i staden. Tänker inte ens nämna det. Efter det tog jag bussen hem med Becka. NU äntligen är jag hemma.

Blev super glad när jag kom hem och alla kattungarna kommer springandes och mjauar och klättrar på mig. Har verkligen känt mig saknad och det kändes bra. Tro det eller ej haha. Underbara är dom. Mina bebisar. Kommer bli svårt att sälja dom sen.

Men ikväll blir det att sitta hemma med min dator. Kanske titta på den omtalade avatar så jag garanterat kan säga att den är kass och mena det. Men vi får se.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!