Ta hand om mig själv


Är det något jag tycker så är det att man ska ta hand om dom man älskar och bryr sig om.
Men man får inte glömma bort sig själv. Som samantha i sex and the city säger "jag har varit gift med mig själv i 50 år". Hur mycket man än bryr sig om andra får man inte glömma sig själv.
Detta är jag inte sen med. Jag tar hand om mig själv på tok för mycket. Men idag har det vart alldeles extra.

Dagen började med att gå upp, äta en nyttig frukost och sedan gå ut i poolen, lägga sig i solen på en madrass och flyta omkring. Låg och fantiserade ihop att det var en lyx ö i bahamas eller något. Undertiden dunkade Mustasch's låtar ur ett par högtalare.
Jag har shoppat skor till mig själv, billiga, sköna och söta. Hur ta hand om mig själv är inte det?
Efter det har jag ätit en utsökt kvällsmat, spelat poker, ätit hallon och smält choklad. Nu har jag duschat och sitter med en mjuk ansiktsmask på. Om 5 minuter ska jag gå och sjölja bort den och tända mina doftljus som är placerade på vardagsrummsbordet och sätta på en film. Sen ska jag gosa ner mig i min filt med en sovande katt i knät och mysa. Med bara
ME MYSELF AND I.
(Hade såklart inte skadat en sekund med en go kille att luta sig emot och bli omhållen av men man ska inte klaga ändå).

Det blir för övrigt en vad som verkar vara en "tjej film". The back-up plan. Får se om det är något att ha. Annars åker den rakt i papperskorgen precis som störstadelen av alla andra filmer jag ser.

(Inte tagen nu, men men, hihihihii)

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!