Good morning Shoes


Nya skor.
Fin inledning.

Jag Matilda Andren kände för att köpa skor idag. Så jag följde med mamma till katthemmet och sedan till skopunkten. Jag provade massa skor och hittade ett par vardags skor som man kan gå i stan med (marinfestivalen tex). Med klack. Men grymt sköna. Underbara. Me like.
Så från och med nu kan man även se Matilda i klackaskor på vardagar. Bara mellan 14-22.
Nämen ja, haha.

Jag har sovit ut idag (som om jag inte brukar göra det?). Sen har jag legat och solat till 15 när mamma kom och sen blev det resan jag precis berättade om. Nu fick jag ett litet behov av att gå ut och springa. Sedan köra massa magstyrka och sen svettig och äcklig gå och duscha. Men vi alla vet det inte kommer hända så jag sitter kvar. Tar ett glas vatten och chillar. Tror jag ska ta och maila dom med thaiboxningen så får vi se vad som säger också.

Ikväll är jag öppen för förslag att hitta på något. Puss.


ASIAT

2010-07-28 | 17:53:31 | http://asiat.blogg.se/
ASIAT

sv: jag har köpt en spegel till mitt rum (a)

händer det något speciellt ikväll då?kraam :)

2010-07-28 | 17:53:34 | http://asiat.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!