bilder

Ta hand om mig själv


Är det något jag tycker så är det att man ska ta hand om dom man älskar och bryr sig om.
Men man får inte glömma bort sig själv. Som samantha i sex and the city säger "jag har varit gift med mig själv i 50 år". Hur mycket man än bryr sig om andra får man inte glömma sig själv.
Detta är jag inte sen med. Jag tar hand om mig själv på tok för mycket. Men idag har det vart alldeles extra.

Dagen började med att gå upp, äta en nyttig frukost och sedan gå ut i poolen, lägga sig i solen på en madrass och flyta omkring. Låg och fantiserade ihop att det var en lyx ö i bahamas eller något. Undertiden dunkade Mustasch's låtar ur ett par högtalare.
Jag har shoppat skor till mig själv, billiga, sköna och söta. Hur ta hand om mig själv är inte det?
Efter det har jag ätit en utsökt kvällsmat, spelat poker, ätit hallon och smält choklad. Nu har jag duschat och sitter med en mjuk ansiktsmask på. Om 5 minuter ska jag gå och sjölja bort den och tända mina doftljus som är placerade på vardagsrummsbordet och sätta på en film. Sen ska jag gosa ner mig i min filt med en sovande katt i knät och mysa. Med bara
ME MYSELF AND I.
(Hade såklart inte skadat en sekund med en go kille att luta sig emot och bli omhållen av men man ska inte klaga ändå).

Det blir för övrigt en vad som verkar vara en "tjej film". The back-up plan. Får se om det är något att ha. Annars åker den rakt i papperskorgen precis som störstadelen av alla andra filmer jag ser.

(Inte tagen nu, men men, hihihihii)Good morning Shoes


Nya skor.
Fin inledning.

Jag Matilda Andren kände för att köpa skor idag. Så jag följde med mamma till katthemmet och sedan till skopunkten. Jag provade massa skor och hittade ett par vardags skor som man kan gå i stan med (marinfestivalen tex). Med klack. Men grymt sköna. Underbara. Me like.
Så från och med nu kan man även se Matilda i klackaskor på vardagar. Bara mellan 14-22.
Nämen ja, haha.

Jag har sovit ut idag (som om jag inte brukar göra det?). Sen har jag legat och solat till 15 när mamma kom och sen blev det resan jag precis berättade om. Nu fick jag ett litet behov av att gå ut och springa. Sedan köra massa magstyrka och sen svettig och äcklig gå och duscha. Men vi alla vet det inte kommer hända så jag sitter kvar. Tar ett glas vatten och chillar. Tror jag ska ta och maila dom med thaiboxningen så får vi se vad som säger också.

Ikväll är jag öppen för förslag att hitta på något. Puss.Mer sex(igt)

Sex lista 2/2

1. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna. Avundsjuka fick precis en ny innebörd.

2. En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.

3. När din kille kommer ejakulerar han i en medelhastighet av 45 kilometer i timmen. Hans orgasm är 6-10 sekunder lång, vilket kan jämföras med din som varar i hela 13-51 sekunder.

4. Sperma innehåller zink och kalcium, ämnen som visat sig vara bra mot tandröta.

5. Under 1800-talet var dildon populär för att hjälpa kvinnor som led av det utbredda fenomenet, och sjukdomen, ”hysteri”. Genom att ordinera kvinnor orgasmer med dildon som hjälpmedel ansåg läkare kunna lindra ångesten hos dessa stackars hysteriska tjejer, något som i sin tur skulle göra dem lite lugnare. Funkar än idag!

6. En erigerad penis genomsnittslängd är cirka 12,5 cm medan en slak penis är cirka 7,5 cm lång, detta att jämföra med New Yorkern Jonah Cardeli Falcon vars manlighet är hela 34 cm lång i erigerat tillstånd. Ouch!

7. Har du blivit förrådd i kärlek? I Hong Kong är straffet för en otrogen man inte bara saftiga månatliga böter, utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dok måste hon klara detta med sina bara händer.

8. Under din orgasm frigör kroppen oxytocin och endorfin, ämnen som gör dig lycklig, lindrar smärta och främjar läkning. Nu har du ännu fler orsaker att ha allt det där underbart sköna sexet alltså!

9. Dita von Teese är ruskigt snygg och sexig och har en förkärlek till burleska kostymer och korsetter. Syftet med korsettens nedredel, som sänker sig över dina höfter, var dock att gömma prostituerades flatlöss och syfilissymtom. Sexigt värre.

10. Ogillar du att träna? Ha sex istället! Det är faktiskt en rätt bra aktivitet, även om man ser till kaloriförbränning – 30 minuter intensivt sex förbränner 200 kalorier.

11. Den första kända kondomen gjordes av linne under 1500-talet. Enligt historien ska den berömda älskaren Casanova ha använt sig av dessa. Däremot är den äldsta bilden av en man med kondom cirka 12 -15 000 år gammal och målad i en fransk grotta. Vi visste väl att fransmännen är syndigt härliga!

12. Elva procent av alla kvinnor googlar enligt en ny studie sin dejt på nätet för att fiska fram information. Cirka sju procent av männen gör samma sak. Och vad betyder det här? Jo, kvinnor är smartare än män. Men det visste du redan.

13. Saker som plockats ur folks rumpor under, vad vi tror och hoppas var, pinsamma sjukhusbesök: En palsternacka, en pisang (med kondom), en salami, en stekspade i plast, ett skohorn, en flaska kroppsspray, ett kvastskaft, två äpplen

14. Kvinnor som läser tantsnusk har två gånger så mycket sex som sina snobbigare medsystrar. Förpassa alltså inte erotiknovellen på solomag.sel på direkten!

15. En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Visa den här artikeln för din kille, pronto!

16. Den vänstra pungkulan hänger oftast lägre ner än den högra på högerhänta män. Samma sak gäller för vänsterhänta, men då med den högra kulan.

17. John Harvey Kellogg uppfann cornflakes som ett vegetariskt frukostalternativ för att minska sexlusten hos befolkningen. Han trodde starkt på fördelarna med abstinens och tyckte också att yougurtlavemang var bra för hälsan. Själv hade han 40 barn tillsammans med sin fru, samtliga adopterade. Han fulländade aldrig äktenskapet. Överraskad? Nä.

18. Svenskar är runt 16-17 år gamla när vi sexdebuterar, snittåldern i världen ligger på 19,25 år. Vi är bland de yngsta i världen. Äldst är Malaysierna som är cirka 23 år gamla när de drar av sig byxorna första gången. De uppger sig också vara den grupp som känner sig mest redo för sex vid debuten. Hälsosamt.

19. En av de vanligaste kvinnliga sexfantasierna är sex med en tjej. Män drömmer också om att ha sex med tjejer men gärna två eller flera, och okänd. Män tänder också på S&M i större grad än kvinnor.

20. De gamla romarnas kända sexorgier är kanske inte riktigt vad du tror. Istället för stensalar fulla med juckande par, innebar dåtidens orgier ett frosseri i mat och vin. När man var mätt kräktes man i ett speciellt rum och fortsatte sedan festen. Om andan föll på hängav man sig åt lite oskyldig petting innan man förlyttade sig till enskilda rum för samlag, ibland tillsammans med andra par. Sexslavar var också populärt.

21. De flesta män ejakulerar inte flygande sperma, utan kommer snarare lite mer stillsamt, droppande. Däremot finns det män som kan komma så det verkligen märks. Längdrekordet på ett sprut står på hela 2,4 meter. Vi undrar mest var och när den här tävlingen hölls. Och varför.

22. Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.

23. Funderar du på att flytta utomlands? Österrikare har mest oralsex i hela världen.

24. Ett normalt samlag varierar väldigt mycket i längd. I en studie framgick det att från penetrationsögonblicket uppnås orgasm någonstans mellan 33 sekunder och 44 minuter. Ett genomsnittligt samlag är dock 15 minuter långt där 10-12 minuter består av förspel.

25. Omskurna män tar längre tid på sig att få orgasm än de icke-omskurna.

26. Hälften av alla män tror att hångel leder till sex jämfört med 33 procent av kvinnor.

27. I din hjärna har du neuroner som hjälper dig hitta din killes läppar i mörkret. Gulligt.

28. Tycker din kille att du pratar för mycket? Det kan bero på att tjejer rent fysiskt kan prata en längre stund än män. Våra stämband är kortare än killars och släpper ut mindre luft medan vi snackar. Allt det där känslosnacket är alltså inte mentalt, det är fysiskt.

29. Vill du hålla dig rynkfri? Hångla! När du kysser använder du nämligen 29 olika ansiktsmuskler.

30. Hela 70 procent av kvinnorna skulle hellre äta choklad än ha sex.

31. På franska kallas orgasmen för la petit mort, den lilla döden.

32. En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 gånger starkare än morfin om man ser till de sövande effekterna. Det är också orsaken till att du känner dig euforisk av lite härligt pussande.

33. Sverige har alltid varit liberalt när det handlar om sex. Visste du att försäljningen av seleksaker är förbjuden i delsataterna Alabama och Mississippi?
Det SEX(igaste?) inlägget på länge


Hur länge?
Tror du att alla andra har timslånga förspel med massageoljor och tända ljus? Icke. Det genomsnittliga svenssonsamlaget är på 18 minuter. Snabbisen varar i 3. Varken mer eller mindre.

- 18 minuter, hmm.. Jag tror jag får ta och tänka över de där. Och snabbis på tre minuter... TRE minuter är ett spänande nummer... haha.

Hur ofta?
Sex varje dag. Säkert skönt och bra för både relationen och hälsan, men den genomsnittlige svensken får inte till det oftare än 1,2 gånger per vecka.

- Jag behöver då sex MINST 1 gång i veckan. Max 20.

Då börjar vi
Hur gamla är vi när vi har samlag för första gången? Jo, männen är i snitt 16,9 år, kvinnorna 16,4.
Källa: Sex i Sverige, 1996, den senaste nationella studie som gjorts av vuxna svenskars sexualvanor. Enligt RFSU ligger snittåldern fortfarande strax över 16.

- Jag ligger... NÄSTAN... nästan... halft.. lite på snittet!

Antalet partner
Någon skryter om 200, andra uppger stolt att de bara haft en. Men räknat i medeltal har kvinnor haft 4,6 och män 7,1. Partner alltså.

- Snitt var det ja...

Spermier i miljoner
Ofta säger man att ens barn vunnit tävlingen på väg till mammans ägg. Och antalet konkurrenter är inte att underskatta. 200 miljoner spermier trängs i mannens sädesuttömning.

- Här snackar vi om att just jag var en grymm simmare, synd att jag inte visar det i fullt utvecklat tillstånd.

Är den stor eller liten?
Tja, den normala penislängden är 13, 3 centimeter, plus/minus 1,6 centimeter.

- Jag träffar bara onormala killar då.

Liten näsa, liten...?
Liten näsa och små skor – då vill ingen kvinna ragga på mannen.
Tänk vad de kan gå miste om! Varken skostorlek eller näslängd har något som helst samband med penisstorleken. Säkert.

- Satan då kan man alltså inte kolla det?

Resning i mörkret
Natterektion är inget som ska tolkas. 10 till 12 gånger per natt reser sig mannens penis. Utan att det betyder något särskilt. Och morgonståndet har bara med trycket på urinblåsan att göra.

- Jag som brukade känna mig speciell...

Virillitet
43 procent av alla män anser att just de är mer sexuella än andra män. Intressant.

- HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Så aktiva är vi
Den tiondel av männen som är mest sexuellt aktiva har haft mellan 29 och 560 partner var. Motsvarande siffra för de mest aktiva kvinnorna är 15 till 100 partner.

- Oh damn.

Singel eller par
17 procent av svenskarna är helt ensamstående. De varken bor ihop med någon partner eller har barn.

- Trååååkigt

Ett samlag är inte fullbordat förrän båda har fått orgasm.
I så fall fullbordas inte samlagen tillräckligt ofta. Tillfrågade om det senaste samlaget svarade 71 procent av männen att de fick orgasm, 62 procent av kvinnorna.

- Låter nästan rimligt

Leksaker vanliga
Myt: Sexleksaker är kinky och bara något sexuellt överaktiva och märkliga typer använder.
Fakta: Nja, inte riktigt. 49 procent av svenska kvinnor och män mellan 20 och 45 år har en sexleksak. Alltså nästan hälften. Och av dem använder fyra av fem leksaken aktivt.

- Sweet

De betalar för sex
Myt: Självklart går inte svenska män till prostituerade.
Fakta: Jo, en del gör faktiskt det. Enligt den senast gjorda undersökningen har åtta procent betalt för sexuellt umgänge. En äldre undersökning uppger 14 procent. Den exakta siffran är svår att få fram eftersom det är ett känsligt ämne och det finns olika sätt att räkna.

- Oj... ILLA
T.H:E


Klockan är snart 20.00.
Ingen mat syns på långa vägar.
Jag är hungrig.

Undra vilket väder det blir imorgon. Sola? Stranden?
Ser ut som växlande molninghet nu när jag tittade.
Och efter det ska det regna.
Jag hatar regn, Super mycket.
Regn betyder att man ska vara inne i huset med filmer och en pojkvän.
Men jag har varken filmer eller pojkvän.
Så jag får väll underhålla mig på nått annat vis.

Kan inte släppa vilken natt det var. Det var galet. Jag ska absolut spendera mer nätter såhär. Sådär. Vad man säger?

Nä fan för min mage, den gör ont av hunger.One WILD night


God morgon världen!
Idag måste jag medge att det var en kanon morgon. Eftersom att jag är så hemlighetsfull av mig tänker jag bara säga att jag haft en skön natt och en kanon morgon.
Nu har jag precis ätit en banan till frukost. Ska gå och hämta en till snart. Tillsammans med den insåg jag precis att jag är sugen på choklad. Får kanske bli ett glas oboy, och 2 bananer. Ska nog hämta en styck kattunge med. Nä idag känns som en bra dag.

Big får minsann använda sina ess i rockarmen lite oftare.Vad vill jag med mitt liv?


Varför kan jag inte vidga mina vyer? Jag har allt så strukturerat.
Vad är det jag vill?
Jo självklart har jag en plan för det med.
Jag vill hitta en kille som får mig lycklig och glad.
Jag vill ha en egen lägenhet. Nä det vill jag inte längre eftersom jag har mitt hus.
Jag vill att det ska gå bra nu på gymnasiet och att jag riktigt hittar det jag vill arbeta med.
Jag vill ha det där stabila förhållandet, den nära relationen som inte har några stora problem alls.
Jag vill ha "action i min vardag". Hitta på små spontana saker hela tiden.
Jag vill också få ett helgjobb som jag trivs med.
När jag fixat skolan bra vill jag äntligen åka ut och jobba. Animation team here i come.

Varför är allt så planerat? Hur kan jag veta vad jag vill så mycket? Och varför tror jag att det ska hända just mig? Dom som är lyckliga och kan uppfylla sin livsplan är ju dom som inte har någon. Dom som bara tar det som det kommer. Dock inser dom inte heller hur lyckliga dom är. Varför kan man inte ha det blandat? Man har sin plan men behöver inte följa den. Om något på "listan" skulle fyllas i tar man bara det med ett leende och uppskattar det. Och om inte, är man lika lycklig ändå? Varför kan man inte bestämma över hur man är själv? För även om man säger " jag tar det som det kommer" och man inte är sån egentligen, så kommer tankarna smygandes. Man kan inte undvika tankar. Inte dom sanna tankarna. Det samma gäller det här med känslor. Kan man inte få välja om man vill känna eller inte? Hur bra hade inte det vart, Om jag ville känna känslor kunde jag få göra det och om jag inte ville det så kunde jag sålla bort dom? Jag ska minsann ta tag i att skapa min perfekta värld med becka. Jag tycker ju det är såååååååååå jävla tråkigt att sitta och filosofera om saker som egentligen inte är ett problem? Jag har ett bra liv och är lycklig oftast. Varför klagar jag fortfarande? Varför kan jag inte bara vara den som inte har några planer eller ambitioner och är glad för dagen. Att solen lyser just idag eller att jag lyckades döda flugan som störde mig nyss?
Bortskämd av att vara lycklig tror jag att jag är. Eller så är jag bortskämd i perioder. För livet går verkligen upp och ner. Hela tiden. Från perfekt till helvete från dag till dag.

Ännu en meningslös text skriven utan syfte. Men det kändes bra att höra tangenterna klicka i en rask takt och se ord komma fram på skärmen. Det kändes befriande. Nu klickade jag på att kolla stavningen och insåg att jag stavat allt rätt också. Ibland vill det sig. Känns bra.
Nu ska jag gå och länsa kylen lite och tjata om kvällsmat.Vaknade av min Prinsessa


Idag vaknade jag vid 06.00 av att en väldigt kelen liten kattunge kom upp ocj börjadepussa mig på näsan och spinna. Kelade lite innan jag insåg att klockan inte skulle ringa för ens om 6 timmar. Jag lyckades somna om tills 09.00 då hon åter igen var på kel humör. Jag kelade med henne då också tills jag inte orkade mer spinnande i ansiktet och klor i ögat.
När jag vaknade vid 12.30 så hittade jag henne liggandes vid mina fötter. Söt som socker. Hon är då min lilla prinsessa!

Idag var planen att städa. Men det är så tråkigt. Ska försöka övertala mamma att hjälpa mig. Får hoppas hon går med på det. Hmm. Aja.
Vi höres när jag städat (för jag måste verkligen).Hemma i "älskade" Sverige


Då har man anlänt hem efter en lång weekend i Danmark med massa danskar som har pölse i halsen.
Jag har beskådat 363 olika Gold Wings.
Fin siffra.
Lärt känna 7 danskar som även dom pratar med en strumpa i halsen.
Jag har ångrat saker jag inte gjort.
Jag har ångrat saker jag gjort. Eller det har jag inte alls, hihi.
Jag har haft kul, och jag har vart uttråkad.
Nu är jag trött och har huvudvärk.Mot Danmark (där åldersgränsen på alkohol är 16)


Fyndig titel jag hittade idag va?
Nu ska jag och Michelle sova för att imorgon packa på oss 70kg kläder och bege oss på hojarna till Danmark.
Nu lät det nästan som att det var vi som skulle köra. Men så är inte fallet (såklart).
Vi ska till någon byhåla på träff. Men det blir nog kanon.
Så från och med imorgon 07.00 till och med söndag (ca) 14.00 kommer jag ej gå att få tag i då min telefon är damp så jag lämnar den hemma. Ni kan ju skicka massa söta sms som jag kan läsa när jag kommer hem vet jag.

Nu tänker jag dessutom passa på att göra lite hälsningar.
Makkan, hoppas de är chill mellan oss trots du betedde dig lite konstigt.
XX, ska bli nice att höra update om din 28 när jag är tillbaka.
Big, måndags klubben har jag höga förväntningar på.
Michelle, hoppas du kommer ihåg något av denna helgen.
Thai, du kanske ska lyssna på vad jag svarade och sedan reflektera över det.
Och faster, du är great.

Nu har vi gjort ett helt tacktal här ju.
Nu ska jag sova och sen ja. Ni vet. Haha.

Puss och hej på er alla !Kom ihåg lista


  • Måla om naglarna
  • Tvätta, föna, platta, ta hand om håret
  • Packa
  • Packa lite till
  • Åka till stan och fixa min tele nä de orkar jag inte
  • Fixa musik till ipoden
  • Städa
  • Låsa ute katterna
  • Raka benen
Hur ska jag hinna allt detta idag?Efter fikan


Efter fikan med MR. XX så köpte jag mig torrschampoo till helgen och en ny hårborste.
Efter att ha haft samma hårborste allt för länge kändes det bra att införskaffa en ny.

Nu sitter jag och kollar på älskade och hatade SEX AND THE CITY.
Jag önskar också att jag var en rik, snygg kvinna i New York som fick dom killarna jag ville ha och lite till.
Och trots det hade jag en stor kärlek tillslut som gjorde mig lycklig.
Hade inte det vart något?

Kanske är jag den kvinnan som kommer hitta min stora kärlek en dag, köpa ett hus i en storstad och leva loppan.
Vad sägs som Miami?
BILDER ÄR KUL!

Klockan är 13.00 (strax).

Om 55 minuter avgår bussen, men vill hellre bli körd.

Får se.

Puss!
Fika på G


God morgon!
Idag laddar jag för en av mina favorit sysslor. Jo, självklart, EN FIKA.
Idag ska jag Fika med MR. XX.
Nu är det mycket för er läsare att hålla reda på. Både Big, JJ, XX, M. Kommer det fler kodnamn?
Ät det tjejer eller killar?
Vem vet vem vet.

Jo, jag vet ju, men ah. Haha.Ja här sitter jag och ser ledsen ut och klicka en bild. Haha.
Men jag jar rätt att se ledsen ut denna veckan.
Röda veckor har alla rätt att vara sura.
Och eftersom denna veckan täcker tre överhoppade så kan man förstå varför hormonerna gör mig hög.
Haha.

Så kan det bli, men men.
Jag har inte så mycket kul att säga nu.
TYp att jag ska ta på mig att par byxor och sedan ta bussen om en timme.
Kanske ska underhålla mig med att tjata pengar av mamma och pappa med?
Ja varför inte?

Puss!NO NAME


Just dessa 20 minuterna är jag deppig.
Jag har vart glad och nu är jag deppig.
Jag tror det handlar om hur jag behandlar avundsjukan.
Eller rättare sagt hur ensamheten och mina hormoner gör det.
Det är verkligen outhärdligt just nu.
Och vetskapen om att avundsjukan inte spelar någon roll suger.
Men vetskapen av att personen som är inblandad inte ens känner av det suger mest.
Vetskapen om att han/hon/den/det aldrig kommer känna av den.

Just dessa 20 minuterna känner jag mig ensammast i världen.
Sex and the city på tvn gör det inte bättre.
Det bara river istället.
Förstår inte hur det kan vara såhär.
Ena sekunden inget.
Andra allt.

Men allt blir mindre del av tiden.
Tror jag.
Eller så bara hoppas jag det.
Men men.
Nu blir mitt humör bättre igen.
Bra det!
HIHI.
Gud vad det går upp och ner.
Det är löjligt!Sådär ja, mina rubriker suger hihihihihihi


Inga bilder idag.
Nä, idag är jag dräggig.
Men så kan man känna ibland.
Jag vill göra något idag.
Eller i alla fall träffa någon.
Som det inte gör något om dom ser mig dräggig.
Typ michelle.
Hade vart roligt!

Men man kan inte begära för mycket här i världen.
HIHI.
Jag har världens humörtvist.
Går från super glad till sur, upp och ner hela tiden.
SUGER.Så kan man känna ibland
Det kan man ju göra ibland eller så va?!Ibland känns det som att jag har personlighetskluvning


Nu sitter jag här.
Becka och Michelle var inom innan.
Men jag känner mig ensam.
Som i behov av någon.. Något.
Vet inte vad jag ska göra riktigt.
Det går från timme till timme.
Först inget alls.
Sen kommer tankarna på något annat.
Sen saknad.
Sen behov.
Sen ja...
Det är olika hela tiden.

Det som stör mig mest är nog att jag inte vet vad jag vill mest.
Vad som väger mest.
Vad och vem jag vill.
Vad jag vill med vem och vem som vill vad med mig.

Vill jag ha alla?
Vill jag ha ingen?
Vill jag ha honom?
Vill jag ha henne?
Vill jag träffa honom?
Vill jag träffa henne?
Bla bla bla.
Så känner jag om det.

Meningslöst inlägg? Ja.Jag har visst börjat strunta i min blogg rätt totalt


Titlen säger det jag tänkte skriva först här.
Så då är det sagt.

Nu är det söndag. Det är ca 4 veckor kvar på sommarlovet. Men vem räknar?
Det är söndag.
Det är fortfarande söndag.
Jag känner att jag inte borde ha koll på dagarna.
Men det har jag.
Dåligt av mig haha.
Men men.

Igår firade vi kära becka som på tisdag fyller 17.
Det slutade dock med att vi kom till nån "fest (eller var det nu skulle föreställa) hos någon.
Vid 2 sög det extremt mega hårt, så jag gick hem.
Men det kändes bra. Somnade vid typ 4 efter att Mr. M kommit hem oinbjuden till mig.

Men nu är det chill. Får se om jag lyckas ragga hit linas kvällsdagbok killen nån gång innan sommarn är slut, hahah. Eller vad tycker vi om det michelle ?Hemma... ...

Klockan är 4.

Jag är hemma.

Haft en super bra kväll.

Tack alla tjejer och nya killar haha.

Här får ni era pussar!

 

Go' natt
MOT BÅSTAD(Web bilder är mina nya hobby!)Nu åker jag med tjejerna mot båstad.
Hade gott alla så kan ni ringa eller smsa om ni nu skulle vilja mig något.
Högt otroligt men ändå.
Puss på er gullrumpor.
(gud vad dum jag låter)If you dont get it soon, I will be giving up"That's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told her I love you girl
But I'm not the answer for the questions that you still have"
Vilken är låten?Det dödar mig att inte veta detta, men jag har alla men bara glömt
Vilken färg på hennes ögon och hennes ärr eller hur hon fick dem
Som talande tecken på ålder regn ner en enda tår sjunker
Genom dalar i ett åldrande ansikte som denna värld har glömt
Det finns ingen försoning som kommer att sätta mig i mitt ställe
Och det finns inget bättre tillfälle än nuläget för att dricka dessa dränering sekunder
Men sällan har dessa ord ring sant när jag hela tiden är inte du
Som väggar som vi bara inte kan bryta igenom förrän vi försvinner

Så säg mig nu
Om detta inte är kärlek då hur får vi ut?
För jag vet inte
Det var då hon sa att jag inte hatar dig pojke
Jag vill bara rädda dig medan det fortfarande något kvar att spara
Det var då jag sa till henne att jag älskar dig tjejen
Men jag är inte svaret för de frågor som du fortfarande har

Men dagen tryckte på som krossning vikter
För ingen människa har någonsin vänta
Liksom minnen att dö dagar
Att göra döv oss som orkaner
Badade i lågor höll vi märket
Uncurled fingrarna i handen
Pressas in i köttet som sand
Nu förstår du?

Så säg mig nu
Om detta inte är kärlek då hur får vi ut?
För jag vet inte
Det var då hon sa att jag inte hatar dig pojke
Jag vill bara rädda dig medan det fortfarande något kvar att spara
Det var då jag sa till henne att jag älskar dig tjejen
Men jag är inte svaret för de frågor som du fortfarande har

1000 miles away
Det finns inget kvar att säga
Men så mycket kvar att jag inte vet
Vi hade aldrig ett val
Den här världen är för mycket buller
Det tar mig under
Det tar mig under gång
Jag hatar inte dig
Jag hatar inte dig

Så säg mig nu
Om detta inte är kärlek då hur får vi ut?
För jag vet inte
Det var då hon sa att jag inte hatar dig pojke
Jag vill bara rädda dig medan det fortfarande något kvar att spara
Det var då jag sa till henne att jag älskar dig tjejen
Men jag är inte svaret för de frågor som du fortfarande har

Jag hatar inte dig
Jag hatar inte dig, ingen
Jaha, nya planer?
Här sitter jag, med min aningen för långa lugg och skulle precis gå mot bussen när jag får ett meddelande från JJ att vi inte ska ta en fika idag för att det var dåligt väder. Sämsta ursäkten ever typ, men så kan det ju bli ibland. Eftersom jag fortfarande är super sugen på Kladdkaka så ska jag se om jag kan ragga upp nån annan som fikar med mig eller i alla fall umgås med mig. SÅ SÅ ÄRE!

'

Typ så kände jag nu. Haha.
Jag borde ta dagliga web bilder. Detta är ju super kul! Haha.
Nu sa även dagens räddare Michelle att hon kunde umgås med mig idag. Kalas. Så då ska jag bara spela min dagliga dos och sedan så tar jag mig till staden. GOTT!
Im diggin deeper under your skin


Det är ju inte min förlust.
Så jag tänker i alla fall gotta mig i det när du insett det.
Jag trodde det var min förlust från början.
Men har insett att så är det inte.
Det är fan GOTT!

Och en hälsning till en annan också.
Ha så kul i veckan BIG.
Jag feel sick


Jag har en klump i magen.
Det värsta är att jag faktiskt vet varför denna gången.
När jag inte visste det förra gången kunde jag fokusera på annat.
Nu kan jag inte.
Det som gör ont är nog ganska obeskrivligt här.
Eller ja, allt går men inte denna gången.
Inte här.
Inte med dej.
Jag tänker låta detta vara och gå förbi.
Tror jag.
Jag vet inte.
Jag skulle antagligen inte tjäna något på att ta upp det?
Men frågan är skulle jag förlora något på det?Min gymnastik...


Vad fan händer?!
Vad är detta?
Jag är ingen gymnast längre. Jag är inte en gymnast? Jag tränar inte 3 dagar i veckan? Jag lär mig inget nytt? Jag är inte vig, inte smidig. Jag är inte jag. Vad har jag gjort i 6 månader nästan utan gympan. Gympan som innan handelderna var mitt liv. Innan ville jag inget hellre än att komma till den svettiga salen, kämpa mig igenom träningarna, komma svettig och trött hem. Varför tog gud gymnastiken ifrån mig? Varför förstörde han det som så länge räddat mig?
Ja nu får jag tårar i ögonen när jag skriver om det. Det har inte riktigt slagit mig än hur mycket det betydde för mig. Sålänge jag fick ha en fot i det. Men nu har jag inget.
Jag saknar det. De känns som något har dött. Som om en kärlek har dött.
Jag älskade det verkligen. Nej, älskar.

En av de värsta sakerna är att jag är så avnudsjuk. Jag är så otroligt avundsjuk på alla som får hålla på med det. Och jag blir så otroligt arg på alla dom som får chansen men inte tar den seriöst. Som bara kastar iväg chansen som jag hade dödat för. Fanns det något i hela världen som kunde få mina handleder att bli bra hade jag gjort det. Om det hade inneburit att jag fick leva på paprika (som jag hatar) hela livet, hade jag gjort det. Jag hade inte ens funderat över det.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det känns verkligen hemskt. Jag har inget att kämpa för, inga mål. Inga tävlingar. INGET! Jag vill bara träna. Träna träna träna tills kroppen inte orkar mer. Jag önskar det så mycket.
En av de jobbigaste sakerna är att ingen förstår detta. Ingen förstår hur mycket jag vill det. Och hur tomt, hemskt och jobbigt det känns utan min älskade gymnastik. Det skär i hjärtat och jag saknar det så mycket. Jag tror det är därför jag har så mycket fördommar om dom som tränar. Därför att jag vet att dom kan göra det jag vill. Det jag inte kan göra hur mycket jag en vill eller försöker.

Varför tog gud detta ifrån mig?It's getting hot in here


Mitt hus har nu blivit en bastu. Officielt. Öppnen varje kväll mellan 21-05.
Kan inte ha fönstrena öppna mer än 3-4cm. Kan inte vädra med dörren öppen..
Kan inte ens sätta em fläkt här (har ingen). Jävla skit är vad det är.
Och det bokstavligt kokar här. Vet inte vad jag ska göra. Jag kommer aldrig kunna sova med denna värmen här.
Tänkte gått ut en runda, men eftersom det ska åska så vågar jag mig inte ut. Är nämligen aningen bekymrad över åska. JAG är inte rädd för något så jag tänker inte erkänna att jag tycker det är obehagligt men jag kan väll säga att det är inte precis så att jag hurrar.
Det värsta är nog att jag inte kan sova. Inte svalka mig. Och värst av allt. Jag har inget att göra. TVn är trasig, har inga filmer här (har redan sett en nyss). Vaffan.
Kommer snart sätta mig och kolla en P film på datorn och pilla mig mellan tårna.
Nä så illa är det inte. Men ändå.Vad är det som är fel?


Jag har världens fråga idag!
Vad är det som är fel?
Allt är ju så bra?
Jag har världens finaste vänner. Jag har roligt. Jag har ingen kärlek men ändå känns den biten bra. Jag känner mig (mestadels) bra till mods med mig själv. Jag känner mig uppskattad. Jag mår verkligen super bra. Allt känns bra (om man bortser från småsaker som att jag saknar gympan så jag kan gråta osv). Det är precis som för 2 månader sedan.
ALLT ÄR BRA.
Och det ända jag gör är att fråga mig själv när det dåliga kommer igen?

Precis när jag slutade fråga mig själv det sista så kom det.
Kanske är det så nu igen. Att när jag tror att detta är livet jag förtjänar så kommer det visa sig att så fick jag inte känna. Att så bra fick jag inte må.

Men nu tänker jag nog njuta så länge som det varar och sedan får jag väll sitta och säga till mig själv " vad var det jag sa " när det dåliga kommer tillbaka.
Tack för mig.Snodda av MM

Madison.En styck Madison i Båstad


Igår var det avgång mot Båstad och Madison. Första gången på åtminstone 4 månader som vi var där. Det var jag, Jessika och Matilda. Tobbe, Dennis och Alle deltog även halft.
Inne på Madison var det UTAN att överdriva minst 50 grader. Men om man fattar kvällen aningen kortare så träffa jag en kille från Norge - Bergen (där hela min norska släkt kommer ifrån) och en kille från GBG. Super trevliga.
Jag hamnade NÄSTAN i mitt livs första slagsmål med 2 blatte brudar. Vakten kom precis när dom puttade på mig och så blev dom utslängda. Rätt åt dom. Bitches. Haha.
Men ah, det var trevligt!

Idag har det bara vart lite sol och sånt. GOTT!Another day just passes by


God morgon.
Trevlig kväll/natt igår.
Började med film i min ensamhet. När den var slut kom random min granne.
Det började med att han stod i dörren och snackade och slutade med att han halvsov i soffan och snackade.
Han och Mr. Big bytte av varandra vid 02.30?

Men det var trevligt.

Nu försöker jag desperat få tag i matilda och jessika.
Men det går sådär.
*Suck*
Nu ringer jag igen för 5te gången.High Five


Sådär va. Då är man hemma.
Resan hem var både bra och en mardröm.
Eftersom att jag inte sov hemma inatt och vart på fest igår så fick jag åka hem i 30 graders värme i festkläderna. (Vilket innebär en kort klänning och klacka skor.)
Håret stod åt alla håll och kanter och vem fan går klädd så klockan 12.00 en lördag? Jo jag, tydligen.

Mens jag satt och väntade på en 30 minuters försenad buss så körde MINST 10 bilar med killar och Tutade, vinkade, skrek och höll på förbi. Som om jag inte kände mig tillräckligt drägg utan det? Men visst super kul verkligen.
När bussen tillslut kommer så är den packad. Jag tog ett steg in i bussen och där fick jag stå tills Tylösand där ALLA hoppade av. Gott. Där stod jag och vinglade i klackskor liksom. GOTT IGEN!
Men som sagt nu är jag i alla fall hemma och ska se om jag kan gå ut och lägga mig och sova i solen. Hade vart skönt.

Inatt då?
Ja, vad ska man säga?
Det känns bra, om man bortser från allt "Om, Ifall, Tänk om -snack".
Tycker nog nätter som denna är helt okej ändå.
Haha. Som det kan vara va.
Nä nu ska jag gå och kissa, ta mig något att äta och se om solen vill mig väl.
Puss.Här sitter man en vacker dag


Vaknade av mamma för ca 30 minuter sedan.
Rabbe ligger fortfarande och sover.
Som en bebis är han. Haha.
Jag har nu hunnit äta 3 dumle kolor. Illa.
Funderar på att gå in och göra riktig frukost.
De hade kanske vart gott.

Idag är det helt okej väder och jag vill till after beachen.
Hoppas Jessika och/eller Matilda vill hänga med.

Ikväll får vi se vart världen bär hän.
Får hålla tummarna för att *  * * * har en liten.. sammankomst.
Nu är det frukost.Hej hopp natt blogg


Klockan är 03.11.
Rabbe anländer snart med bussen och ska sova här.
(Hahaha nej självklart skall han ta bussen hem igen?)
Jo men så kommer han så ska strax gå och möta honom.
Sen ska vi gosa ner oss och sova.
Nej inte gosa på det viset utan bara lägga oss ner, kura ihop oss och somna.
Mycket skönare det än att sova själv.
Tur jag har rabbe ibland alltså.
När ingen annan sover med mig.

Men nu ska jag gå.
Godnatt!Puss


Nu har precis Marcus tagit sin enorma bil och kört mot jobb. En heeeeel låååång natts jobb.
En annan ska ju sova hela natten. Om det inte kommer någon med bussen och överraskar mig?!
Haha, som det kan bli va. Nä men jag är nog trött.
Kanske beror på att någon väkte mig inatt med vatten?
Fast det är ju bara vad jag tror.
Feel the pain


I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you

When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it

I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

No I don’t believe you

When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

Just don’t stand there and watch me fall

Because I, because I still don’t mind at all

It’s like the way we fight

The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passions there
So it’s got to be right,
Right?

No I don’t believe you

When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t believe you

PinkIngen som uppskattade bilderna nej


Här ansträngar man sig och tar bilder i camen och skit och vad får man för det?
Ingenting!
Inte ens ett "KUL MED BILDER!".

Haha, nej jag skämtar bara.


Nu är jag nyss hemkommen från Hjalmar där Jag, Matilda, Jessika, Jeppe Och Danne vart sen igår kväll.
Vi kollade fotboll, musikvideor, käkade, och ja.. Haha.
Men det var trevligt förutom att NÅGRA väckte mig med vatten i ansiktet vid 5-7tiden på morgonen.
Idag har jag inga planer men vi får se vad som händer.
Hejhej!Bilder vaa!

Haha, puss!
Nu sticker jag med bussen.Mihihhihihi


Idag ska jag till kära staden med Jessika.
Ska bli trevligt, mycket trevligt! Man har ju knappt kunnat träffa henne nu när hon jobbat så mycket.
Men nu är det i alla fall dags.
Egentligen har jag inga pengar att shoppa för. Men ah, får lösa det.
Nu ska jag **** ** **** *** *
Puss och hej!DONT YOU FUCKING GET IT!


FÖRSTÅR DU INTE ATT JAG INTE VILL HA DIG?
JAG VILL INTE HA DIG, INTE DITT JÄVLA SÄTT.
JAG VILL SLIPPA DIG, OCH ATT DU SKA FÖRSVINNA.
HELST BLI ÖVERKÖRD AV EN JÄVLA BUSS.
MEN MEST AV ALLT VILL JAG ATT DU SKA FÖRSVINNA UR MITT JÄVLA HUVUD.
IDIOT FÖRSVINN!Du har gjort detta med mig


Jag börjar tro att du drog iväg med min vilja att ha med känslor att göra.
Jag känner för att vara kär, men kommer inte vilja bli det.
Jag vill inte kunna bli sårad. Inte lämna ut mig själv till någon.
Ingen förtjänar att få makten över mig. Ingen förtjänar att få mina känslor.
Och MINST av alla du.
Jag har i alla fall insett att jag förtjänar någon som inte gör som du.
Och det är inte mer än rätt. Och en stor utveckliog för mig.
Fan vad allt är bra


Nu är livet bra.
Jag tror det beror på alla underbara vänner.
Och lika så alla trevliga nya människor jag lär känna.
Har nog aldrig älskat halmstad lika mycket som jag gör nu.
Här är faktiskt inte så hemskt som jag brukar tycka det är.
Här finns väldigt många fina människor.
Dock tyvärr väldigt många inte så fina också.
Men bortser man från svinen så är här underbart.

Älskade vänner, ni är bäst. Helt underbara.
Snygga, Roliga, Spännande, Intressanta, Snälla, Lojala och UNDERBARA.
Och ni nya trevliga prickar. Ni är Grymma.

Tack!=D


Lista!

Tio frågor om dig själv
Namn? Matilda
När fyller du år? 17 Januari
Några piercingar? 11 (om man får räkna med öronen)
Vad har du på dig just nu? Trosor och en slapp, tunn svart tunika
Vilken årstid är bäst? Sommartider hej hej!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vaknar av en kyss på pannan av den jag älskar. Solen lyser in genom fönstret och jag får frukost på sängen.
Vad tycker du mest om hos dig själv? Min personlighet.
Vad är du bra på? Jag är bra på att klaga, att vara glad, att vara sur, att älska.
Vem älskar du mest på denna jorden? Just nu många, men en vacker dag vill jag att det ska finnas en ända.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Nej sover hellre med någon som kan hålla om mig.

10 frågor om idag

Vad har du gjort? Jag har vaknat, fotat katterna och pratat med kära ida
Har du varit glad idag? Javisst!
Har du varit ledsen idag? NEJ
Har du gjort något bra idag? Jag gör bara bra saker?
Vad ska du göra nu? Det får vi se
Har du gjort något dåligt idag? Ätit godis och cola till frukost
Vad har du ätit idag? GODIS
Har du duschat idag? Inte än
Är du trött nu? Nädå
Vad händer imorgon? Det märker vi
Går du i skolan? Sommarlov?
Har du varit i skolan idag? Nej

Annat
Hur mår du just nu? Kalas bra
Har du piercat dig? Som tidigare sagt, ja 11 ggr

Telefon
/Mobil
Vem ringde dig senast? INGEN ANING EFTERSOM MIN TELE DAMPAR
Vem ringde du senast? ^^^^^^^^
Vem sms:a till dig senast? Jessika
Vem sms:a du till senast? Jessika

Övrigt

Är du hungrig nu?
Vad är klockan just nu? 13.27
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Blogg.se, facebook

Föräldrar

Hur länge sen var det du träffa din morsa? 32 minuter sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? 9,45timmar sen

Musik

Lyssnar du på musik just nu? Japp!
Isåfall, vilken låt för tillfället? Heart attack med Faker
Vad gillar du för musik? Rock

Kärlek
Är du kär just nu?
Typ tror inte det
Har du kysst någon idag? Min katt?
Har du ett förhållande? Bara med mig själv
När går gränsen vid otrohet? Intima kyssar
Är du romantisk? Jag är afrodite her self
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Näääää
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja tyvärr
Vad hette din första flickvän/pojkvän? Stockholms Peter
Hur länge höll det? 6 månader
Hur länge var ditt kortaste? 1månad 3 veckor
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill ha ett förhållande med någon jag älskar

Förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nejdå
Är du en bra pojk/flickvän? Har inte vart det alltid men jag börjar lära mig
Vem sov du senast bredvid? Öh.. Anton
Vem sa senast att han/hon gillade dig? Skulle jag avslöja det skulle det vara lite taskigt
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Japp 
När fick du din första kyss? Riktig riktig utan sanning konka och utan disco strul vart nog sommarlovet efter 7an.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? NEJ!!!!!!!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Helt klart INTE
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpad 2-1
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Charmig stil, gärna lite åt det rockiga hållet.
Today is just another day


God Morgon.

Ida ligger sött i soffan och sover.
Lika så ligger Sidney jämte mig och drömmer något.
Igår stod det sol på http://klart.se. Förra veckan stod det moln. Idag är det moln.
Gott att dom har bättre prognos en vecka innan än dagen efter.
Jag som ville till stranden.
Får väll se om Ida är sugen på Sandys idag istället så kan jag sola i stan haha.
Nä men jag vet inte, hade vart kul att sticka på after beachen i alla fall eftersom att det ska vara växlande molnighet då. Men vi får se. Klockan är ju bara 10.45 nu och after beachen börjar inte för ens klockan 16.00.
Har inte ens råd i min budget att äta på stan och sånt denna veckan.
SUCK.Kom på en sak


Jag tror att fel person tagit åt sig av mina texter.
DU som tagit åt dej. Tro inte det är du.
För så är det inte.
Lyssna till ditt hjärta så vet du om de är DU som ska ta åt dig.
Eller inte.
Tänk på att hela världen inte kretsar kring dig.Secretly


A lonely girl in a lonely night
She walks on like she don't know
She doesn't dare to turn around
Because she don't know what to find

A not so lonely boy walks in the night
He is surrounded by twenty girls
He knows they all want him badly
But secretly still he thinks of her

They both have given up
They both have gone apart
Sometimes both wondering
If they are meant to be together

"God help me on this one
I can't do this all alone
God bless me this one time
I just think I deserve some love

And if I'm not good enough
Please learn me how to be"

She still thinks he treats her bad
But she also know he can be good
Sometimes when nobody is around
She wish he didn't where so infirm

He changes his mind all the time
Someday he miss her someday he don't
He wont show anyone whats inside his heart
Because they don't know he got one

They both have given up
They both have gone apart
Sometimes both wondering
If they are meant to be together

"God help me on this one
I can't do this all alone
God bless me this one time
I just think I deserve some love

And if I'm not good enough
Please learn me how to be"I know so much more than you think I do


In life there will always be a time when you have to fade away
It's time for me to fade away and never fight for this again
I will never fight for this again (No never again)
That's a promise I've made for myself
And a promise that I'm going to keep both for my own and for you

Someday you will regret that you didn't fought for me
And that day will come, believe me I know.
I know a lot more than you think I do
And I know more about you than you do about your self
Maybe you think that I'm a lier
But trust me on this one thing
I know more than you think
(So much more than you think)

In your life there will be a time when you find out about yourself
You will find things that scares you
And things that makes you cry (Makes you cry)
You will pray to the devil and pray for me
"Baby please I made a mistake baby please don't do this to me"Someday you will regret that you didn't fought for me
And that day will come, believe me I know.
I know a lot more than you think I do
And I know more about you than you do about your self
Maybe you think that I'm a lier
But trust me on this one thing
I know more than you think
(So much more than you think)

And someday
I will care for you
But not in this life anymore
I wont give a fuck about you


Someday you will regret that you didn't fought for me
And that day will come, believe me I know.
I know a lot more than you think I do
And I know more about you than you do about your self
Maybe you think that I'm a lier
But trust me on this one thing
I know more than you think
(So much more than you think)
More than you will ever know


m a t i l d a  a n d r e n - 100704

Dagen var bara att dra ett sträck över


Igår hade jag den mest spännande dagen på länge.
Jag hade super kul samtidigt som livets ironi spelade mig ett spratt eller 7.
Men det var kul. After beach kommer garanterat bli min nya favorit plats.

Nu ska jag öppna en påse ostbågar och lite cola och känna mig allmänt jävla manlig!Vet du vad?


Vill du veta en sak? Jo jag ska säga dig att jag vill inte ha med dig att göra när du beter dig sådär. Jag tycker bara det är jävligt omoget och det visar att du inte är så jävla bra som du tror. Du sätter dig själv som gud på jorden, lika väl som jag gjorde innan, men så är det inte längre med mig och du behöver också vakna upp. Du behöver se vem du är, och du behöver inse en del saker om dig själv.
Ha så kul och lycka till.
Kram en av dina kära vänner.Så blev det till slut


God morgon.
Vaknade ensam i huset. Om man bortser från 8 katter. Michelle hade smugit iväg vid 10.45 och Erik och Marcus stack vid 2 tiden. Kollade på Haunting on Connecticut med dom igår. Trevligt trevligt.
Jag körde även bil. HÖRDE NI?! Eller ja, jag rullade några meter på en parkering fick panik bromsa så den dog sprang sedan skrikande ut ur bilen och tänker aldrig mer köra... HAHA.
Men det var kul!

Ikväll ska jag ha lite trevliga gäster och så. Kommer nog bli mysigt. Annars så är livet bra. Haha.

Trevlig update. Puss!Hur dagen egentligen blev i Matildas liv


Jo kära trogna älskade och hatade läsare!
Idag blev det stan med Michelle. Vi trallade runt och gjorde ingenting. Åkte till glassbaren och käkade och tillbaka till stan och... Ja... Vi gjorde egentligen inget vettigt alls. Men men.
Ikväll skall Michelle komma hit. Och nu ska tydligen Marcus och hans kompis (någon) Calle komma hit. Så det blir fullt hus inatt. Jag michelle, dom 2 och 8 katter. Calle vart tydligen katt allergiker... Får hoppas han överlever.En dag i matildas liv


Idag är det en dag.
Vilken dag som helst.
Just idag dör några barn i U länderna.
Just idag blir över 1000 kvinnor våldtagna.
Just idag föds många barn.
Just idag får över 100 personer diagnos obotlig cancer.


För somliga familjer är detta deras värsta dag som de aldrig kommer glömma. För mig är det bara en vanlig torsdag. En sketen jävla torsdag som snart kommer övergå till en sketen jävla fredag. Vad ska jag underhålla mig med mens någon annans hjärta blir krossat och en annan blir rånad och misshandlad? Jo jag ska till Michelle så ska vi underhålla varandra tills dagen drar sig mot sitt slut.


Nu ska jag klä på mig och se om jag kommer på något att underhålla mig och michelle med.Mitt i natten den stora natten...
Där kom en bild från camen.


Med Sidney i knäet.

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!