ÖÖH

Jaha, då är man tillbaka i bonne-landet och kom nyss från Matilda. Jag och Becka sov hos Matilda inatt eftersom att vi missade vår buss. Igår kväll var vi hos min dagis kompis Max på en trevlig kväll. Dansade, pratande, spelade och massor. Nästa gång ska jag dock ta med min ipod så musiken blir lite bättre... Haha.
Men det var en supertrevlig kväll! Kan tyvärr inte räkna upp vila som var där för jag har ingen aning om vad hälften hette. Men vårt tjej-gäng var i alla fall där. Jag, Matilda, Becka, Frida, Michelle. Tycker vi får fixa om det. Tack Max!

Nu är jag efter en tröttsam tidig morgon och förmiddag hemma och tar det lugnt. Ska gå och göra underbara crackers (som jag kallar dom som de inte heter egentligen) senare. JUMMI!
Borde egentligen plugga... Men nej, de tänker jag inte göra. Jag är för trött!! Varför sitta och göra arbeten som jag anser vara super meningslösa och tråkiga när jag kan ta det lugnt, äta gott och chilla? Nej usch!

Vad ska man göra en söndag egentligen tycker ni?


Anonym

simon, fidde, matte, max, timmy och adam ;)

tack själv för en trevlig kväll ! :)

2010-01-25 | 22:29:06 |
Matilda

OM anonym vill skriva ett namn också så blir det ännu bättre ;)

2010-01-25 | 22:49:45 | http://matildaandren.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!