John Bauer, Frisör

Nu är jag ny duschad och nyss hemkommen från stan. Idag besökte jag stan för att, tillsammans med Rabbe, spana in John Bauer Gymnasiet, Frisör. Vi fick semla och så fick jag pratat med någon SCHNELL fröken där. Javisst hon hetter SCHNELL, vilket var super kul.. Tyckte jag.
Får se om det blir frisör-linjen. Valet ska ju vara inne senast 1 februari och jag vet inte vad jag vill gå... Vill inte gå något...

Nu har jag i alla fall duschat och ska chilla lite framför min älskade dator med musik (OFC)! Sedan ska jag fixa mig och sedan... Får vi ser vart kvällen bär hem.. (blink gubbe).

Har ni förresten tänkt på att jag inte en ända gång har skrivit en smilys (stavas?) i min blogg. Inte en ända på 1 ½ år?! Ska jag berätta varför?...
Jo... För när jag startade bloggen så skrev jag smilysar som en jag vet inte vad i alla msnkonversationer, sms... Ja allt! Men i bloggen tänkte jag att jag skulle vara mer professionell och verka smartare, därför har jag aldrig skrivit smilysar i bloggen. Lustigt va?Rabbe (kungen)

det där med att verka smartare funkar inte ;] XD

2010-01-26 | 20:03:54 |
E M M A

haha jag är som du ;) skriver smilysar överallt typ:) hah jag hade också tänkt mig att kanske börja i John Bauer ! Men jag har ju ett år mer än dig kvar ;)

2010-01-27 | 17:49:23 | http://fallz.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!