JÄVLA DESIGN

Jag ger upp...
Tog en gratis design och tänkte göra om den lite. Vet att ganska många har denna designen men jag ville ha något nytt, (som faktiskt fungerade i explorer också). Har funderat på att köpa en design men har LIIITE knapert med pengar för tillfället.

Efter 6 timmar, 6 försök, 6 omgjorda, 6 huvudvärks attacker, 6 "jag vill sova rop" och sex google sökningar utan resultat, fick jag på en egen personlig header på designen. Fick även ändrat lite färger och små saker. Vill dock ändra mer...
Men just nu skulle jag bara vilja spy på blogg design så nej tack.

Vad är då klockan? Jo, 04.41. Varför då? Därför jag är trög och vägrar sova och om jag sover nu kommer jag inte orka upp imorgon kl 10.00. Så jag har valt att sitta här och göra... absolut ingenting inatt. Får väll äta lite frukost vid 08.00 om 3 timmar typ. OM det inte är för kallt (vilket det kommer vara) så tänkte jag kanske gå ut och gå en runda för att fördriva tiden sen om några timmar. (Kommer aldrig hända men men.)

Nej nu ska jag ta fram min nya spralliga låt till er alla. Kommer inlägg om det strax.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!