Jag känner mig som en skurk

Nu är jag hemma från skolan och har käkat lite granna. (Förlåt för ingen blogg igår mina trogna läsare)
IGÅR efter skolan gick jag till stan med Michelle för att leta efter något att ha på mig. Michelle är ju trots allt den som brukar kunna lösa min klädproblem när jag vill se lite... Tjejigare ut. Och tro det eller ej så hittar jag faktiskt (själv) en klänning/tunika/långt linne på Only/Vero moda för 200kr.

När jag kom in i affären (som jag aldrig i mitt liv köpt något förut) så ser jag den hänga i kanten av ett ställ.
- Den kan vara snygg, sa jag.
- Nej, det tyckte inte michelle.

Men jag tänkte jag kunde prova den och när jag visade den för Michelle insåg vi båda att det var just DEN tunikaklänningen som var min till på Fredag. För vad händer på fredag? JO MADISON!
(Ni får bild på klänningen på fredag eller lördag.)
Nu är det 6-7 månader sedan jag var på Madison sist. Har inte varit och dansat med mycket folk på mega länge! Och jag som älskar att dansa och shake it liksom! HAHA men ja, ni vet. Och i anyway så känns det som att denna gången kommer bli perfekt. Jag har en as snygg klänning, ett par super snygga skor, jag tror jag vet hur jag ska ha håret och allt är fixat. Tåg, bil... ALLT! Och dessutom ska jag dit med alla i Tha Gang plus killarna från helgen, (Max, Timmy, Mattias, Adam... Öhhm... Kanske Fidde och Simon! Kommer bli underbart! Är SUPER TAGGAD!


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!