Hästar är elaka

Hemma från ännu en dag i skolan. Tyvärr var vi inte insnöade idag när jag vaknade så det blev skola ändå. Efter en trevlig musik lektion slutade vi klockan halv 3. Bussen var sen och bussresan var oändlig. När jag väl är hemma och går förbi en av hagarna med hästar så följer en av hästarna efter mig.
Okej, tänkte jag. Eftersom att idag är en bra dag så ska jag klappa hästen lite. Jag tar ett steg mot hagen och SWAMP! Åker jag ner i det jag trodde var mark. Det var nämligen en snödriva som var mjuk. Som sagt SWAMP så flög jag ner i snö till knäet.

- HELVETES JÄVLA SNÖ OCH FÖRBANNADE HÄST! Skriker jag och blir arg.

Det värsta av allt var att det kändes verkligen som om hästen stod där och skrattade åt hur dum jag var. Jävla häst...
Nu är jag i alla fall inne och har blöta skor, strumpor och byxor. Ska plugga lite spanska som jag missade i onsdags och sen chilla. Funderar på att måla naglarna så slipper jag det imorgon.

Matilda out, com.

Emma Hidling

Det är inte jag som tränar gympa utan min kompis hehe ;)

2010-01-28 | 16:43:48 | http://hidling.blogg.se/
I Z A B E L L A

SV: tack ska du ha! vi har vart ihop 1 månad och 1 vecka :D läget?¨=)

2010-01-28 | 18:47:59 | http://waathever.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!