Gratis - javisst

Tjatar jag om Gratisbio? Det är bara för att det är den bästa sidan jag någonsin anmält mig på. Därför tänker jag berätta lite mer om det.

På Gratisbio blir du enkelt medlem. Det tar kanske 5 minuter. Efter det är det bara att börja samla dina poäng. Du får 50p i välkomstpoäng och om du blir medlem genom min länk även 25p extra. Alltså 75p redan efter din första inloggning.

När du nu är inloggad med din nya användare kan du delta i tävlingar, ta del av erbjudanden, besöka hemsidor m.m. Och allt detta 100% GRATIS. Du får poäng för allt du besöker och tar del av.
Om du inte orkar med det varje dag så räcker det med att du loggar in, och är aktiv med nya vänner någon minut. Då får du 2p för aktivitet.

Deras nyaste nyhet är att du även kan spela spel om poäng. Du kan spela "Poker Bandit" och/eller "Skattkistan". Du kan satsa minst 1p och max 10p åt gången och kan vinna upp till 4000p /10000p!
d

Personligen har jag bara vågat spela 2 gånger men jag har vunnit småsummor varje gång. Super roligt ändå!

Som ni hör finns det jätte många lätta och gratis sätt att tjäna poäng. För mig tog det endast 7 dagar att samla ihop 200p som betyder presentkort på 50kr i valfri affär. Vill du ha det med? BLI MEDLEM!
Klicka HÄR och sätt fart!


Anonym

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.

Vinn till dig själv eller varför inte till någon utav dina nära och kära.Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlÄr du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt och då är det bara radera den hära kommentaren om du vill :)Ha det bra//M

2010-01-08 | 00:26:59 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!