FUE13 januari 2010

Där emot idag har jag haft en helt okej dag. Började som vanligt vid 10.00 för att sedan klockan 10.30 gå och skjuta pilbåge. Jag kom 2:a, haha. Efter en drink där emellan så sköt vi luftgevär. Där vann jag (själklart). Eller ptja, självklart och självklart, jag har i alla fall fått in tekniken så satte en 8, och två 10or(, och en utanför åt helvete, men det behöver vi inte nämna).

 

Sedan så var det chill och sol dags! Vi solade och solade och badade och solade. Klocka 15.00 kom David och höll i Shuffle board. Efter en stor förlust för både mig och Ida så spelade vi lite vollyboll, belive it or not… Dock borde vi aldrig gjort det…

Om man säger såhär… Varken jag eller Ida tillförde särskilt mycket positivt till laget… Hehe.

 

En dusch som uppfriskning och lite fixa sig. Dags för en trevlig kvällsmat som vanligt. Efter Mini discot, där jag och Ida blev upp tvingade att hjälpa till. Medans vi höll på att tralla omkring till barn-låtarna som några retards så stod David i Dj båset och skrattade och härmade oss. ”Mycket lustigt”.

En show, som vi sett förra gången vi vart här var på kvällen. Akrobater. Den ena killen vart jätte charmig. Haha.

Efter showen som var bra, för andra gången, så gick vi ner i ”Piano Bar” och satte oss. Då en trappa upp stod den charmiga killen från showen och tittade ner, på tvn… Sen tittade han på mig, vinkade (självklart vinkade jag tillbaka till biffen). Sedan tittade Ida, Anna och mamma och då vinkade han till dom.

Sen satt vi där och jag satt och pratade om allt roligt akrobat, biff killen kunde göra med mig. (Som att kasta upp mig i luften, lyft runt mig på en hand, att jag kunde dansa på hans axlar… osv.) Jag satt såklart och tittade upp och skrattade åt honom när vi pratade om alla lustigheter vi kom på. Varje gång man tittade på honom så fick han världens flin, haha. Söt latino kille säger jag bara. (AS GARV.)

 

Nu har vi just kommit hem och imorgon blir det kanske marknad… OM jag orkar och vill. Tycker inte det är särskilt roligt att gå på marknader med 16 svarta kvinnor och män skrikandes efter mig att jag ska köpa det dom säljer, att det är så trångt att man inte kommer fram och att det är varmt och svettigt. Nja, inte direkt vad jag vill… Dessutom är ju inte jag den som älskar att shoppa mest.


Dagens bilder:
fuerteventura 2010

(VIDEO KOMMER SENARE)


Anonym

Nämmen vad kul du har haft det då

2010-01-23 | 17:30:24 | http://olda
Matilda

Jorå tack

2010-01-24 | 12:35:02 | http://matildaandren.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!