FUE 15 jan 2010

God kväll. Idag känns just nu som en av de hemskaste, tråkigaste, jobbigaste dagarna man kan ha på en semester. Just NU ångrar jag att jag åkte och att jag är här. Just nu vill jag bara ta båten till Gran Canaria och leva på gatan. Sedan vill jag ta ut alla pengar jag har och hyra en 1:a och supa skallen av mig varje dag. Tack hej.

 

Så för övrigt så har jag spelat pilbåge, luftgevär, cocktail game, ping pong och vollyboll idag. Jag blir sakta men säkert faktiskt bättre på vollybollen. Okej… sakta och sakta… Just nu är jag typ awesome!

Jag kastar mig! Jag slänger mig (same same)! Jag slår! Jag… ööh… Smashar inte… men ändå. Som dom säger i Kung Fu Panda:

- Panda you have done well.

- Done well? Done well?!?! I DID AWESOME!

Like that känner jag.

Nu är jag och mamma nyss hemkomna från La Discoteka som var ganska segt idag. Var ju såklart superkul att dansa och sånt som vanligt men jag var mer fest sugen och därför är jag nu bitter eftersom både de svenska och de franska vännerna vi skaffat oss ska och festa nu medans jag får sitta på hotellrummet med min mamma. WONDERFUL?!

(Kan ju berätta att detta är sista gången jag åker på semester med min mamma (eller pappa eller släkt) som jag får betala. Aldrig mer tänker jag åka på semester och hoppas att den ska bli bra och något minne för livet. Aldrig mer ska jag tro att jag kan ha kul på fuerteventura tillsammans med några som inte alls är som mig…)

 

Nu tänker jag sova och sura och sedan imorgon ska jag steka sönder mig och sura. Sen efter 12 (om jag inte surat ännu mer så tänker jag sura mest för just nu vill jag inget annat en att ha värmen hemma, vara ledig, som här, och slippa skolan och allt. Jag fruktar redan skolan och mår riktigt kasst över den innan jag ens kommit dit efter snart 4 veckors uppehåll…

Dagens bilder:
fuerteventura 2010
En glad bild på en mulen dag.

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!