FUE 14 januari 2010

HELLO, CHA CHA CHA!

Nu är jag nyss hemkommen från LA DISCOTEKA! Taggad fortfarande efter 2 timmars oavbrutet svettigt dansande! Tänkte berätta om det sen.

 

Dagen började vid 09.00 med marknad. Där var segt och inget kul att handla… alls… Efter en 20 mins tripp på marknaden så fortsatte vi i riktning mot Parfymeriaffären Europa. Efter mycket fört, bedjande, skämtande, allvarligt snack och sura miner fick vi inte parfymerna till de pris vi ville ha de anyway.

Deras deal var att om de fick ta ut mig på en ”date” på kvällen kunde vi få det. No way! Nej så än har jag inte fått min parfym som jag verkligen behöver. Hoppas innerligt att jag får den senare.

 

Efter lite surande, och bitterhet in stan och en taxi hem gick jag och sov tills 13.30 då jag traskade till de andra och la mig och solade benen (eftersom jag bränt överdelen). Jag och Ida spelade lite boccia (the winner is matilda), innan vi begav oss till vollybollen.

Där spelade jag faktiskt grymt bra! Gjorde säkert så mitt lag fick 4-5 poäng! På vollybollplanen spelade idag även mina kära flyggrannar, (ni vet dom som satt och sov och var tråkiga). Dom visade sig i alla fall vara super trevliga killar på 23 bast. Har dock inte fattat deras namn än… Haha.

 

Efter en dusch och fixning så skulle jag och Ida ner precis utanför hotellet och fota jordekorrarna som bodde där. När vi kommer ner så har fanskapet flyttat?! VAFFAN?!?! DOM KAN JU INTE BARA FLYTTA?!

Besvikna gick vi och tog en drink i väntan på mamma och Anna. Vi käkade en mager måltid och sedan var det ett ganska trist Mini Disco.

När Mini Discot äntligen slutat fick vi sitta i 1½timme och lyssna på 2 spanjorer/spanjorskor som sjöng helt värdelösa låtar. ÄNTLIGEN efter det så var det dags. Det som jag taggat för hela dagen! LA DISCOTEKA!

 

På vägen in i discot så träffader vi flygplans knuttarna som jag lurade med! BINGO! Efter en timmes dansande och svettande så lyckades jag även tvinga upp dom på dansgolvet (också med hjälp av mamma, hehe). Dom dansade i alla fall med oss och jag hade hur kul som hälst!

Ida hittade också en ”trevlig, helt nykter” (not) Fransman i blå tröja. HAHAH. Efter allt dansande blev vin klockan 01.00 utslängda och satte oss utanför med knutte och knutte (flygplansgrannarna). Satt och babblade lite om allt och inget och de försökte övertala mamma och Anna att vi skulle få följa med dom ut på stan och ha lite trevligt. Yeah right!

 

Nu är jag i alla fall trött och det var då dagen. Imorgon taggar vi för mer dans, mer aktiviteter och ja...

Här kommer dagens bilder: 64
fuerteventura 2010
Ida, i kastad i poolen av David och Javi, lycklig.

fuerteventura 2010
Javi, underhåller oss alla.

fuerteventura 2010
Utanför hotellet, en vacker solnedgång.

fuerteventura 2010
Dansar och är glada.

fuerteventura 2010
Fransmannen, fortfarande stående.

fuerteventura 2010
Ida är glad!

fuerteventura 2010
Mamma, jag och Ida dansar och är glada.

fuerteventura 2010
Ida hittade en halvnaken, full fransmann!

fuerteventura 2010
Fransmännen, deras tjejer, Jag, Ida, Anna, Mamma, Knutte/Alexander.
Lyckliga och sprallig
fuerteventura 2010
Alexander, tankad.

fuerteventura 2010
Joel, tankad.

fuerteventura 2010
Därför tog knuttarna från flyget en sup till!

fuerteventura 2010
Galna tjejer!


Ida

galet bra kväll!

2010-01-20 | 21:11:16 | http://idaaspberg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!