Borde man skriva ens?

Jadå!
Den 18 hade jag en tråkig flygresa hem från Fuerteventura där det varken finns bilder eller något att skriva om. Fick inte sitta jämte peddo äckel och inte jämte knuttarna heller.
Igår var det inget kul heller. Var hos Handleds-doktorn... Hon sa: " Jo Matilda, vad jag kan bedöma kommer dina handleder aldrig att bli bra och det jag säger till dig är att gymnastiken gör det värre. Du bör alltså sluta med gymnastiken omedelbart om du inte vill få skador när du blir äldre som är värre. Det finns inget jag kan göra, tack hej".
Idiot. Kul...
Nu är jag inte gymnast längre!!!! HELVETE!

Idag var det skola som vanligt, typ 10000 km/h direkt. Sen i eftermiddags piercade jag brosket i örat för mitt presentkort. Blev bra, gjorde inte så ont.
Funderar på att göra två små ringar på sidan av naveln senare också. Och sen ska jag göra en i bröstvårtan. Efter sommaren, eller nästa födelsedag. (Hittade ingen bild tyvärr.)

Nu ska jag hoppa in i duschen, bloggar sen igen.
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!