Avresa 11 januari 2010

Kallt hemma i Sverige? Jo det hoppas jag allt att det är. Just nu har vi just kommit tillbaka från ”Piano bar”. Där har jag, Ida och Mamma suttit och flabbat åt det ena och det andra. Anna ville sova vid 21.00 så vi lät henne gå hem.

 

Dagen min började klockan 01.30 när jag vaknade av alarm. Vi fixade oss det sista och åt en halvtaskig ”frukost” innan vi körde och hämtade Ida och Anna.

Efter att vi kört till Sturup på 2 timmar, (mamma räknade med 3½ timmar), så var det dags att checka in. Gissa vilka som gick och satte sig först i kön? Jo själklart vi eftersom vi var på Sturup klockan 04:30 och incheckningen inte öppnade för ens klockan 05:00. Där satt vi alla fyra samlade, trötta och förväntansfulla… Mest trötta.

Klockan 06:30 efter att ha ringt och väckt min älsklings Mattias för att säga hejdå så gick vi ombord på flyget. Jag och mamma fick sitta nästan längst bak på rad 28 (av 33) medans Ida och Anna fick sitta på rad 9.

Jag trodde att tag att jag skulle få alla 3 sätena på min sida själv, (vilken dröm), men sist in på flyget kom mina ”kära” grannar under flygresan. Det var 2 killar i åldern 19-23 som var otroligt tråkiga.

 

Efter den hemskaste flygturen i mitt liv var vi äntligen framme. Vad var det för fel på flygturen? Jo, Maten var äcklig, personalen var tråkiga och otrevliga, mina grannar var tråkiga, gubbfan framför mig fällde sätet i mitt knä så jag fick ingen plats, gubben bakom mig var så tjock att jag inte kunde fälla bak mitt säte, jag fick ont i ryggen, och i magen… Ska jag fortsätta?

Men nåväl, på flygplatsen fick vi vårt bagage och tog bussen på 1timme och 15 minuter till vårt älskade Barcelo Jandia Playa! Vi checka in, fick inte huset vi ville ha, klagade, fick huset vi ville ha, käkade i ”Snack baren”, solade, fixade oss, åt i restaurangen, kollade på Mini Discot, satt och drack och lyssnade på piano mannen i ”Piano Baren” och nu gått tillbaka till våra rum.

(För er som inte förstått det än så är vi på ett ”ALL INCLUSIVE HOTEL” vilket betyder att mat, dricka… allt sånt är gratis dygnet runt. Helt awesome.

 

Imorgon ska jag upp klockan 10.00 och spela Bågskytte, vinna såklart och få diplom på kvällen! Muhaha. Men ja det var min första dag.

 

Och just det! Det var superfint väder! 22-24 grader varmt och vindstilla!

 

Dagens bilder:

fuerteventura 2010

Sola första dagen är alltid lika underhållande

 

fuerteventura 2010

Och en drink för att fira!

 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!