21.32... NEJ 20.33

Jag vill börja med
att säga att min dator klocka går fel och varje gång jag ändrar den så sparas det inte! Skit dator...

I övrigt så HEJ!
Idag klarade jag mig till skolan. Började inte för ens 10.10. Först Matte/No 2 timmar. Lunch. Musik 2 timmar.
Musiken var... Intressant...
Den fick nämligen bli en "mentorstid" istället. Jag fick reda på att i tisdags när jag vart hemma så hade "Några" från vår klass kastat ut:
Ett lexikon
En plast mugg
En pennvässare...
Och 2 smällare...
GENOM FÖNSTRET PÅ 4 VÅNINGEN! Dessutom var det ner på några små jävla sjuor. Detta skulle tydligen polisanmälas och därför skulle det utredas vem det var. Men eftersom vår klass älskar varandra hade ingen något att säga och ingen "visste" vem som hade gjort vad. Sött, ibland är bara vår klass för söt.

Efter hemska skolan tog jag en överfull buss till Mattias. Visst är det roligt med överfulla bussar?
Alla älskar väll när det är svinkallt ute. Man står och fryser. Bussen kommer 12 minuter sent. Den är smockfull och du kan bara ta ett steg fram efter att du betalat. Är det inte underbart? Toppen på det hela är om det står/sitter en illaluktande gubbe jämte dig och du inte kan flytta dig. LOVELY!

Nu ska jag försöka (för 3 gången) att ladda upp filmer från semestern. Wish me good luck!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!