Saw VI

Kunde inte hålla fingrarna borta. Jag satte på Saw VI. Dock var det bara på dator skärm, för fick inte ut den på dvd skiva. MEN. Det räckte. Det var absolut den bästa Saw filmen. Super grym! Efter filmen satt jag och Michelle helt skärrade. Båda försökte skaka av sig rädslan och den rysande känslan efter filmen. Vi försökte skämta och det slutade med att båda desperat skrek ut roliga saker och skrattade hysteriskt och överdrivet!

Matilda: MICHELLE, MICHELLE!!! LYSSNA PÅ OSS NU!

Michelle: HAHHAHAHAHA, JAG FÖRSTÅR VAD FOLK MENAR MED "MICHELLE OCH MATILDA I ETT RUM" NU!

Vi försökte lugna ner oss och satt istället och skrattade åt hur barnsligt vi betedde oss och hur högt, desperat och skärrat vi skrek och skrattade ut skämt för att lugna oss.

Ibland är man bara för rolig. Någon mer som känner igen känslan av att vara skärrad efter en skräckfilm? DÅ vet ni exakt vad jag menar. Men som sagt, SAW VI en absolut sevärd film. Finns på Tanka Fett i både skit kvalité för dator och riktig kvalité (som vi såg den i). Perfekt.

NU ska vi skärra av oss och sen sova. Godnatt alla ni där ute!

ty


amanda

Vilken trevlig blogg du har!:) Du får gärna kika in på min med om du har lust;D

2010-02-24 | 14:41:24 | http://amandaastrid.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!