Plugga

Nu står det "plugga" på schemat. Inte direkt så man jublar. Har suttit nu ena 45 minuter och skrivit, har inte fått fram något vidare bra. Får inte ihop ett bra sammanhang, vad jag ska skriva och vad jag ska utelämna. Det blir inget bra helt enkelt. Mallen vår so-lärare (Thomas som slickar sig om läpparna 1129810 ggr minuten) makes no sense at all.
Har knappt skrivit ett halft a4 ens!?

Det hemskaste är att detta arbetet kommer ta timmar och timmar och efter det har jag ett arbete i Teknik som vi haft 3 månader på oss att göra som jag inte ens börjat med som också ska vara klart efter helgen. Roligt? Som topp på det hela har jag Matte, Biologi och Spanska prov som jag måste plugga till också. JIPPI!
Nu kommer det bästa, jag har (som jag sagt men ändå) öroninflammation också. Så jag ska behöva plugga röven av mig medans jag knappt hör och har ont. YES!

(Ja jag förtjänar omtanke. Puss.)

tilduz

Asså vi har också sjukt mycket i skolan nu :O har inte heller börjat på teknik skiten -.-

asså våra lärare måste vara dumma i huvet som sätter ALLT på samam vecka, veckan efetr lovet o allt !!!! gaaah :@:@

2010-02-26 | 13:01:25 | http://tiiiildaa.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!