Måndag = Mensvärk

Kul. Idag hade jag laddat och inbillat mig själv att jag skulle gå till skolan. Vaknade med världens mensvärk och kunde inte gå till skolan. Jag somnade istället om och drömde lite skumma saker. Sen väckte mamma mig för hon var sällskapssjuk. Jag käkade frukost och satt och pratade med mamma.

Jag kom också på att jag tror att jag ska permanentplatta mitt hår. Jag är så trött på mina lockar som inte blir fina och min lugg som krullar sig som jag vet inte vad. Jag plattar håret varje dag mer eller mindre så varför inte permanentplatta det? Det kanske sliter en del på håret men tror hellre jag har det än att behöva stå med plattången 30-40 minuter om dagen...
Någon som har gjort det eller vet någonting om det?

emmalindqvist

åh fan va ja hatar mina lockar också!! dom e så jobbiga ._. typ om man är uteoch det regnar/snöar eller är fuktigt ute får man ju fett lockigt hår, så jobbigt ^^

skulle me vilja plattpermanenta mitt hår, men de e ganska dyrt va ?känner en som gjort det , hon hade typ negerkrullduvet, hon fick bah små vågit efter de :)

och om man inte har negerlockar utan bah vågit/småskruvar eller ,lockar då blir det säkert platt :)))

2010-02-02 | 17:30:40 | http://emmalindqviist.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!