Lustigkurre

Nu har jag vart hemma från skolan någon timme. Sitter och tittar på Sex and The City. Trevligt, det var längesen jag gjorde det. I skolan hade vi nationella i svenska idag. ALLTSÅ... DOM som gör frågorna är ju dumma i huvudet. Jag hatar sådana frågor om meningslösa texter. *SUPER SUCK*
Efter 80 minuters läsande och svarande var jag precis klar i tid. Vi hade 1h 40 min håltimme och sedan hamburgare lunch. Vi hade bild och jag mätte mina bröst, mage och rumpa. HAHA. Så går det om man har tråkigt och är så rolig som jag!
Sedan skulle jag sluta och gick för att sola lite. Kände att jag behövde lite värme, lugn och ro och en skön stund helt enkelt. Gissa vad? Jag är rolig igen!

dftghb
3tyh3

Haha, visst är jag lustig.

( Med trevlig och artig röst ) - Du vill ha en solning då eller?

( Med massor av ironi och dumförklaring i rösten )- Nej, jag hade faktiskt tänkt ta ett bad... Hehe.

(Lite generad) - Hehe, ja det var kanske en lite dum fråga...


HAHAHAHA Dum fråga dumt svar säger jag bara...!!!

Men det roligaste av allt är nog just nu när jag ser att jag blivit lång och smal på min fina andra paint bild!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!