Jobbig tråkig hemsk

Började med nationella prov i svenska del c. Vi fick välja mellan fyra rubriker. Jag valde "Allt är möjligt."
Där skrev jag om att inte våga vara sig själv för att man är rädd att inte bli accepterad. Och hur man sedan tog mod till sig och vågade stå för vem man var och vad man gillande och att det faktiskt inte var så hemskt. Att folk som man inte trodde skulle,faktiskt accepterade att man inte var som dom.

Efter jag skrivit texten blev tankeloppet högt. Funderade på hur alla hade det och hur viktigt det är med personlighet. Hur viktigt det är att vara nöjd med sig själv. Diskuterade saken med Philip och han ansåg att man sminkar sig, klär sig snyggt, köper saker... osv. För att alla andra ska gilla dig. Jag hävdade däremot att de personer som har stark personlighet gjorde det för sin egen skull för att så länge de är nöjda med sig själva så spelar det ingen roll vad någon annan tycker.

Jag tycker ju om mig själv att jag gör sakerna för mig själv. För att ge mig en självkänsla jag är nöjd med. Jag sminkar mig för det får mig känna mig fräsch. Jag fixar håret för jag känner mig bättre då. Jag köper kläder jag gillar att ha som jag tycker ser ut som mig. Jag gör det ju inte för att folk ska tycka om mig? Jag gör det för det ger mig självkänsla inte för att göra någon annan nöjd. Skulle någon tycka jag är ful och ser ut som en tattare? LÅT dom tycka det? Jag bryr mig inte för jag gillar mig själv.

Men efter det så hade vi en håla och sen lunch. Vi hade musik och sen började min dag gå åt helvete. Allt blev tungt och jobbigt och jag åkte hem. Nu sitter jag hemma framför tv:n och datorn och tror jag ska ta en dusch.
Får hoppas min dag blir bättre med mina 400g choklad jag köpte som tröst för min hemska dag.

dmartinsson

Svar: Hehe jo men det är väll ganska vanligt nu för tiden:P

2010-02-11 | 16:07:47 | http://themuffetman.blogg.se/
Hampus

fin blogg du har! följa varan via bloglovin? =)

2010-02-11 | 23:10:58 | http://theworldofhampus.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!