Ingång!

Efter att gått ut vid 16.30 och gått en runda, joggat lite också. SÅ var jag nu tillbaka vid 17.15. 45 minuters utång är trevligt. Hade dock GANSKA mycket kläder på mig. Har tappat räkningen men tror det är 6-9 tröjor och 4 trikåer. Nice. Haha. Men nu har jag motionerat för dagen och det känns bra. Tror jag ska försöka göra det till en vana att antingen gå ut och gå eller att göra något annat varje dag jag har tid. Motion gör faktiskt kroppen bättre och jag är ju alltid så nojig över vikten och sånt. Om jag hade gått/joggat denna rundan varje dag i 3 veckor. Undra om jag hade gått ner i vikt då?
Värt att testa?

Okej vi vet alla att jag inte kommer orka gå ut alla dagar så det är kört. Jag önskar att jag var duktigare och tog tag i saker oftare. Som skolan, motion, mat, jobb? Ja alla sådana saker.

Nej nu ska jag typ ta en power nap och sen duscha.

sanna

Cool blogg! :)

2010-02-01 | 18:16:47 | http://sanla.webblogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!