Huvudvärk

Just nu sitter jag i soffan som en säck potatis, en död hamster, en nytvättad pudel... Ja ni förstår. Jag har världens jäv*a huvudvärk som inte vill sluta. Den tynger ner hela mig precis som om jag hade en sten istället för en hjärna...
*Hmm, det skulle förklara min smarthet...*

Nej men gud den försvinner inte. Och nu är jag trött av huvudvärk och måste duscha ändå. Fast tror jag skippar matte/no imorgon och pluggar igen det i helgen istället. Så börjar jag efter lunch vid 12.40 istället. Då kan jag duscha imorgon. Bra ide!

Här har ni en wikepedia sökning på huvudvärk!
Huvudvärk är en i dagligt tal välkänd term som avser smärta i huvudet eller ansiktet. Värk i nacken kan också beskrivas som huvudvärk.
I stort sett alla människor har erfarenhet av huvudvärk. I åldern 19-30 år drabbas mer än 90% av alla kvinnor och 75 % av alla män då och då av huvudvärk. Förekomsten avtar med åldern och efter 70 års ålder drabbas endast 50% av kvinnorna och 25% av männen (Hasselström m fl 2005). Huvudvärk kan ha många orsaker. Tillfällig huvudvärk kan bland annat utlösas av spänningar, till exempel för att man gnisslar tänder eller biter ihop käkarna när man sover. Den kan också orsakas av förkylning, hormonsvängningar, sömnbrist, alkohol, rökningkaffe, te eller läkemedel som innehåller koffein.

Har förmodligen huvudvärk för att jag har mens. Typ tråkigaste bivärkningen. Inte nog med att man ska spruta blod i 4 dagar. Man ska ha en mage som är större än Anna Bok, bröst som gör ont, mage som värker konstant... Och nu huvudvärk också. Jävla skit sak.

jennie

sv: jag har bara läst den en gång ;) haha, men den slits ut ändå :Dser att du ändrat designen.. gillade du inte min? :P kram

2010-02-04 | 11:32:19 | http://jennsiii.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!