God... Eftermiddag?

Vaknade vid 12.00 idag eftersom jag var uppe till 4 och tittade på hela curlingen! Är fortfarande glad för Sveriges damer, men idag när jag vaknade tänkte jag inte på min glädje utan snarare på att locken för öronen kommit tillbaka, att penicillinen jag tar gett mig magont och att mitt huvud höll på att sprängas. Hade 7 nya sms när jag vaknade så började titta igenom det. Sen tog jag mig en dusch i hopp om att jag skulle piggna till. Det gjorde jag... Inte.

Jag käkade frukost och sedan körde pappa in mig till stan så jag kunde göra nått ärende. Jag väntade i regnet på mamma och sen åkte jag hem. Nu är jag hemma och mår inte så bra. Tror nog jag ska gå och lägga mig ett tag igen, så jag blir fittad for fightad till ikväll. För då ska nog gänget plus några till på en liten chillfest. Sweet!
Dock kan jag ju inte påstå jag mår så bra egentligen, och borde nog inte gå... Men jag vill inte missa en chans att umgås med alla jag tycker om så jag ska nog pallra mig dit ändå.

Nu ligger jag i soffan med VH1 på och top 50, får se om jag somnar till det snart eller förflyttar mig till sängen.

Puss på er alla!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!