Du som vill bli medlem.

Bli medlem på gratisbio.se och få gratis presentkort på valfri affär. Vill bara göra världen en tjänst och tipsa alla som vill ha gratis presentkort om GratisBio. Det är den bästa sidan jag någonsin blivit medlem i.
Allt man behöver göra är att logga in dagligen, skriva i nåns gäst bok och sen får du poäng för det. Poängen blir sedan ditt egna presentkort som du får välja var du vill ha det. Det tog mig 7 dagar att få 50 kr presentkort. SUPER BRA!
Vill du också få grats presentkort jätte lätt?
Då tycker jag du ska bli medlem helt gratis på länken
http://gratisbio.se/?RecruiterID=256882
Anger du mig (matildaandren) som värvare får du dessutom 25 poäng extra som start poäng!
Vad väntar du på?


(Hela detta inlägget är en länk, klicka var du vill så kommer du till gratisbio.seWysteriia

Svar: Min blogg är inte så jättestor :) Men biljetterna till Cirkus Möller kontaktade företaget mig o ville ge mig då dem gillade min blogg :) Brukar vara så det går till :)Jag har fått en produkt från Neu Lash rätt nyligen genom att maila till dem. Gå in på deras sida så står det något om erbjudande till bloggare där :) Kan ju vara värt ett försök om du vill testa produkten! :)

2010-02-05 | 15:18:44 | http://Wysteriiasblogg.se
Wysteriia

Svar: Mja jag har ju turen att bli bjuden på många event och såna saker så många ser mig som en storbloggare...jag kommer ju dock inte i närheten av typ Kissie i besöksantal så jag håller inte med ;) HAHA.

2010-02-05 | 16:01:40 | http://Wysteriiasblogg.se
Johanna

sv: Nej han har ingen flickvän ;)

2010-02-05 | 16:29:42 | http://mariamichaelas.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!