Dagen på New Yorker

Idag började jag i skolan med spanska. Gick ganska bra, vi översatte en text och lite sånt. Vid 11 gick jag och skulle möta Pappa och sen bar det av. Vi åkte till Löddeköpinge. Centersyd OCH?! NEW YORKER!
När jag och pappa kommer fram så går vi in. På vänster sida utanför mc donalds går en kille, nått år äldre en mig. Han tittar på mig (ser jag i ögonvrån) men jag ignorerar honom eftersom han inte var något att ha anyway. Helt plötsligt puffar pappa till mig i sidan och skrattar.

- VAD?! Säger jag.
- HAHAHA SÅG DU INTE HONOM?!

Då visade det sig när jag vände mig om att han hade gått och vänt huvudet efter mig och mer eller mindre gått in i mc donalds skylten. HAHAHA. Sånt är ju för roligt.

Väl inne på New Yorker var det som julafton! Jag sprang omkring som ett barn i en godisaffär och plockade kläder. Provade 42 plagg totalt...!!! Köpte dock bara 4 st men det gick på 650kr. Och nu ska ni få se bilder på det! MUHAHA.

rth
Korsett - 139:-

rgt
Bh 99:-

gggg
Tunika 169:-
Jeans 269:-

Känns som en bra shopping dag eller hur!!!

Efter Center Syd var det dans. Hade super kul men orkar inte skriva om det. Jag älskar verkligen dansen. Puss!
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!