5-milen

Nu sitter jag efter att ha sovit till 17.00 och tittar på 5milens skidor. Än så länge så ligger "alla fyra svenskarna" bland toppen. Dom har åkt strax 3 / 5 mil. Hade inte varit fel med typ... trippel svenskt på pallen? Haha, man kan ju drömma! Men vi hoppas på åtminstone en pall plats för någon svensk.

Min dag idag har varit ganska jobbig. Vaknade vid 1 och gick upp och käkade frukost, gick ock la mig igen och sov till 17.00. (Som jag sa.) Och sen har jag bara suttit och pratat med folk. Både positivt och negativt.

Nu har jag superont i magen efter penicillinen och kommer snart börja gråta, nej men nästan det gör sjukligt ont! Jävla äckel tabletter och förbannade öroninflammation!

För att min mage ska bli bättre så jag slipper skrika av smärta ska jag ta en Actimel. Tro det eller ej det fungerar!

fGOTT!

Min öroninflammation blir inte bättre, jippi! Idag tänker jag sura. Puss.Curling är en vanlig rubrik numera

Nu sitter jag och kollar på Sveriges bronsmatch i Curlingen. Sverige spelar helt okej, men dom har en svår motståndare. Nu springer jag och sminkar mig och ska käka. Håller tummarna för Sverige såklart. HEJA!God... Eftermiddag?

Vaknade vid 12.00 idag eftersom jag var uppe till 4 och tittade på hela curlingen! Är fortfarande glad för Sveriges damer, men idag när jag vaknade tänkte jag inte på min glädje utan snarare på att locken för öronen kommit tillbaka, att penicillinen jag tar gett mig magont och att mitt huvud höll på att sprängas. Hade 7 nya sms när jag vaknade så började titta igenom det. Sen tog jag mig en dusch i hopp om att jag skulle piggna till. Det gjorde jag... Inte.

Jag käkade frukost och sedan körde pappa in mig till stan så jag kunde göra nått ärende. Jag väntade i regnet på mamma och sen åkte jag hem. Nu är jag hemma och mår inte så bra. Tror nog jag ska gå och lägga mig ett tag igen, så jag blir fittad for fightad till ikväll. För då ska nog gänget plus några till på en liten chillfest. Sweet!
Dock kan jag ju inte påstå jag mår så bra egentligen, och borde nog inte gå... Men jag vill inte missa en chans att umgås med alla jag tycker om så jag ska nog pallra mig dit ändå.

Nu ligger jag i soffan med VH1 på och top 50, får se om jag somnar till det snart eller förflyttar mig till sängen.

Puss på er alla!CURLING FINAL

Omgång 1, spelar alla bara genom att skjuta bort, 0-0.
Omgång 2, Anette gör en miss, Canada också men 1-0 Canada.
Omgång 3, Canada gör en miss och Sverige drar in i ett bra läge, 2-1 Sverige nu!
Omgång 4, Sverige hade kanon läge, men Canada hade sista sten och de blev 2-2!
Omgång 5, stenarna ligger tätt inne i boet, Anette avslutar och ger Sverige 1 säkert poäng, mätinstrument kommer fram och Sverige har en sten till närmre med nån millimeter! YES! 4-2 SVERIGE!
Omgång 6, kommentatorn säger världens smartaste kommentar när Canada inte gör som hon tror " Nehe?" och Sverige spelar bra, men Canada har sista stenen så dom tar precis poäng och gör det 4 -3 Sverige.
Omgång 7, Canada har övertag genom Sveriges sista stens omgång, Anette får en svår uppgift och måste få bort 2 stenar närma boet!... Hon slår och...HON FAILAR HELT! Och Canada får 2 poäng! 4- 5 Canada. FUCK!
Omgång 8, Spelet är ospännande igen och det blir en 0-0 omgång alltså är det 5-4 till Canada fortfarande.
Omgång 9, Sverige gör inget bra av det och Canada får 1 poäng till pga att Anette failar, 6 - 4 Canada.
Omgång 10, Det är avgörande, Sverige har sista stenen och måste få poäng på 2 stenar. Fixar Anette detta efter 2 failande? Hur gör dom, klarar dom det? Kan Sverige ta 2 poäng? ANETTE GÖR DET!! 2 poäng Sverige, 6 -6 och nu är det extra omgång!!!!!!!!
Omgång 11, Canada har nu sista stenen, kan Sverige ta poäng ändå? ANETTE lägger en fin sten, inte som planerad. Canada lägger sista stenen... och ... dom... FAILAR OCH SVERIGE HAR OS GULD! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

KLOCKRENA KLIPP!


Özz Nujen  KLOCKREN!
¨

(30 min till curlingen!)Fusk

Kladdkakssmet är precis vad jag sitter och äter. Blev dock mätt direkt som vanligt. Men det var gott så länge det varade, är dock mest sugen på mjölken jag sitter och dricker, haha.

Sitter och kollar på SkidSkytte. Hoppas på sverige och ser fram emot nattens curling! Puss.CURLING

... om 4½ timme. Klockan 00.00 ikväll spelar Sverige sin Curling final! Får håla mig vaken med öronan tills dess. Jag vill ha en ny design, en professionell design... Ska bara bli rik och ha råd att köpa en också. Nått proffs som vill skänka mig design? Haha.JAG KLARAR INTE MER

Nu har jag pluggat sen 12 tiden. Jag klarar inte mer, 15.40. Jag har pluggat åtminstone 2½ timmes hårt arbete. Mina öron dunkar, jag hör hjärtat i dom. Jag klarar inte mer är helt slut. Det värsta är att jag har kanske gjort 1/5 arbetet. Nu har jag resten kvar PLUS teknik arbetet och proven.

Jag förstår inte hur jag ska klara det?! HUR FAN DÅ?!

Det roligaste med lärare är att dom tror att deras ämne är det viktigaste. Som Thomas, han bryr sig inte ett skit om ifall vi har teknikarbete också? Suck!TRE

TRE SAKER.

tre saker jag inte förstår;
1. Varför lärare inte förstår att för ett bra arbete behöver man tid
2. Hur någon kan ha uppfunnit en dator, kamera m.m? Snacka om för mycket fritid
3. Varför gud ska hata mig och ingen annan, haha.

tre saker jag känner för att göra just nu;
1. Vinna 1 miljon så jag kan åka utomlands
2  Elda upp skolan och alla dess tillbehör
3. Äta massor av godis

tre saker jag vill göra innan jag dör;
1. Uppfylla mina drömmar
2. Göra något inte alla gör
3. Bli ihågkommen som något unikt och fantastiskt

tre saker jag hatar;
1. Krig
2. Att bli sviken
3. Att vara med om att någon jag älskar dör

tre saker jag är rädd för;

1. SPINDLAR
2. Skräckfilmer
3. Att inte ha någon som älskar mig

tre personer jag litar på;

1. Mamma
2. Michelle
3. Mr. X

tre saker jag inte kan;

1. Flyga
2. Jobba på ett skolarbete konstant utan uppehåll
3. Sluta skratta när jag väl börjat

tre saker jag är bra på;

1. Skratta
2. Skämta på andras bekostnad
3. Göra fåniga sakerPlugga

Nu står det "plugga" på schemat. Inte direkt så man jublar. Har suttit nu ena 45 minuter och skrivit, har inte fått fram något vidare bra. Får inte ihop ett bra sammanhang, vad jag ska skriva och vad jag ska utelämna. Det blir inget bra helt enkelt. Mallen vår so-lärare (Thomas som slickar sig om läpparna 1129810 ggr minuten) makes no sense at all.
Har knappt skrivit ett halft a4 ens!?

Det hemskaste är att detta arbetet kommer ta timmar och timmar och efter det har jag ett arbete i Teknik som vi haft 3 månader på oss att göra som jag inte ens börjat med som också ska vara klart efter helgen. Roligt? Som topp på det hela har jag Matte, Biologi och Spanska prov som jag måste plugga till också. JIPPI!
Nu kommer det bästa, jag har (som jag sagt men ändå) öroninflammation också. Så jag ska behöva plugga röven av mig medans jag knappt hör och har ont. YES!

(Ja jag förtjänar omtanke. Puss.)How could you just walk away...

älskaCurling igen!

Sitter här med lock för öronen, hör knappt något så har tv för döva mer eller mindre. Sverige spelar mot China och leder just nu med 9 - 3 så svenskorna ska nog klara sig till final. Sverige i OS final igen hade vart nice. Dom tog ju OS guld förra året, om jag inte minns fel!

Sweet! Ett guld hade ju inte vart fel?

Någon mer som kollar på curlingen?Det är vad det är

Öroninflammation, eller lat. Otitis media är en inflammation av mellanörat, det tomrum som finns mellan trumhinnan och innerörat. Det är en av två kategorier öroninflammationer som kan vara den underliggande orsaken till vad som brukar kallas öronvärk, den andra är otitis externa. Ofta orsakad av stafylokocker eller virus. Kliniskt ser man öronvärk, feber (barn), trumhinneperforation, nedsatt hörsel, nästäppa samt tragus-ömhet som även kan användas som grovtest vid misstanke om otitis media. Vanliga komplikationer till otitis media är bestående hörselnedsättning (vanligt) och meningit (vid ej behandlad).

Många fler sjukdomar än öroninflammationer kan orsaka öronsmärta, inklusive cancer. En oförklarlig öronsmärta skall följas upp av en undersökning hos en otolaryngolog (öra, näsa och hals-doktor). Öroninflammation är väldigt vanligt under barndomen, i genomsnitt kan ett barn ha två eller tre inflammationer om året, nästan alltid i samband med en förkylning eller motsvarande. (Se öronbarn)

 

fgg
**

Jag kommer dö, bli dödad. Dö.Filmkväll

NU efter en hel kväll och dag av ståhej så ska jag berätta allt för er underbara bloggläsare!

Kvällen började efter att vi hämtat killarna nere vid skolan för dom kört vilse 27ggr. Vid 21.15(?) satte vi på filmen "Haunting in Connecticut". Den var en riktigt bra film, skrek och hoppade till 200ggr så jag höll på att sparka ner både Percy och Mattias. Becka satt bakom en kudde 70% av filmen och skrek när hon hörde läskiga ljud.

g

Efter filmen spelade vi "Sanning Konsekvens" den elaka (och snälla) versionen. Jag fick gladeligen berätta både de ena och de andra för alla deltagarna. Även blev jag vald till sexigast av alla i ringen. Haha de kunde man inte tro va?
Efter alla korten var slut så beslutade vi oss för att gå ut i snön, alla kastade sig hejdlöst omkring i snön och alla blev hel blöta. Som ett bar treåringar sprang alla omkring, och in i huset igen. Sen satte vi på Kung Fu Panda, men efter 30 minuter började jag må dåligt och gick och la mig i sängen. Låg där ett tag och sen när filmen var slut vid 2 tiden gick alla och la sig. (Max, Jessika & Percy sov hos Jessika.)

Vid klockan 07.00 vaknade jag och hade superont i höger öra, hade lock för det och det värkte. Låg och vred mig och borrade naglarna i Mattias hand lite och sedan gick jag in i huset och hämtade en tablett som ska öppna bihålorna. Bihålorna öppnade sig snällt men örat gjorde minst lika ont om inte mer. Jag låg och vred mig, spände mig, och naglade Mattias tills 09.00 när jag inte klarade mer. Då gick jag in i huset igen och satt och vred mig i soffan tills mamma ringt och fixat doktorstid kl 14.00. Jag gick in och la mig igen vid 11.30 och sov tills 12.30.
Från och med då låg jag i sängen och kände mig dålig.

När vi kom till doktorn kollade han mig lite överallt och sa att trumhinnan var svullen och buktade utåt, att hörselgången var inflammerad och att jag skulle få penicillin och örondroppar. Jippi.

Nu är jag hemma i alla fall och har tagit 2109387193019 tabletter så har inte lika ont längre. Men har konstant lock. Lagom kul att jag har och kommer vara sjuk hela lovet.

Dock är ju mer eller mindre alla förkylda nu, men alla har inte öroninflammation. Tyck synd om mig!Nu väntar vi

Jag och Michelle sitter och väntar på alla nu. Har fixat madrasser som man kan sitta på framför tv:n och massor godis. Är stolt över det. Huset är skinande rent och allt är i sin ordning. Halv 8 kommer Jessika och de övriga kommer mellan 20- 21-00. Har lite beslutsångerst om jag ska ha min leopard bh eller om jag ska ha en annan svart grön. Dagens I-Lands problem som sagt.

Är faktiskt lite förväntansfull på kvällen, det ska bli kul!

Matilda, Jag, Michelle, Jessika, Becka, Mattias, Timmy, Max och Percy. Fett nice!

NU ska jag kissa och sen kommer snart Jessika! Puss på alla och hoppas alla har en lika trevlig kväll som jag kommer ha!JIPPI

Klockan 12.02 fick jag ett sms om att mitt paket fanns att hämta ut i Frösakull. JIPPI! Skriker jag och springer till mamma och skriker som en treåring att hon ska köra mig. Sagt och gjort så kör vi iväg. När vi kommer till Frösakull så står DHL bilen där och ska just köra. 12.22 är vi där och jag springer och hoppar in i affären. MIN TELEFON skriker jag när jag kommer till kassan. Jag får mitt paket och skakar på det. JIPPI INNEHÅLL!

Så nu har jag skickat sms till alla mina kontaker om mitt nya nummer. Perfekt 220 stycken! Hejdå smsen, haha.

Nu har jag en ny kärlek, kallat min telefon! Så smsa för fulla muggar!Saw VI

Kunde inte hålla fingrarna borta. Jag satte på Saw VI. Dock var det bara på dator skärm, för fick inte ut den på dvd skiva. MEN. Det räckte. Det var absolut den bästa Saw filmen. Super grym! Efter filmen satt jag och Michelle helt skärrade. Båda försökte skaka av sig rädslan och den rysande känslan efter filmen. Vi försökte skämta och det slutade med att båda desperat skrek ut roliga saker och skrattade hysteriskt och överdrivet!

Matilda: MICHELLE, MICHELLE!!! LYSSNA PÅ OSS NU!

Michelle: HAHHAHAHAHA, JAG FÖRSTÅR VAD FOLK MENAR MED "MICHELLE OCH MATILDA I ETT RUM" NU!

Vi försökte lugna ner oss och satt istället och skrattade åt hur barnsligt vi betedde oss och hur högt, desperat och skärrat vi skrek och skrattade ut skämt för att lugna oss.

Ibland är man bara för rolig. Någon mer som känner igen känslan av att vara skärrad efter en skräckfilm? DÅ vet ni exakt vad jag menar. Men som sagt, SAW VI en absolut sevärd film. Finns på Tanka Fett i både skit kvalité för dator och riktig kvalité (som vi såg den i). Perfekt.

NU ska vi skärra av oss och sen sova. Godnatt alla ni där ute!

tyCurling vs. Pokémon

Nu sitter jag i soffan med Michelle vid min sida. Vi valde mellan Pokémon och Curling. Men jag skrek Curling tills Michelle lät mig titta på min Curling. Det är Sverige mot Japan. Sverige leder med 8-5 och det ser ljust ut. Anette är grym som vanligt (okej jag erkänner det är det ända namnet jag kan).

Ikväll ska vi ta det lugnt och ha de nice och imorgon ska Michelle (och lite jag) städa mitt hus inför en trevlig filmkväll. Vi ska nog se Haunting in Connecticut (filmen jag visade innan). Har köpt 1,6kg godis också. Hoppas det räcker?!

Nej nu ska vi se om Sverige vinner!!!

ytu6yuMitt beslut

Hur blev det nu? Vad gjorde jag? Jo jag pluggade INTE mer. Inte heller gick jag ut och gick. Nej jag började städa. Men jag kan inte precis säga att det räknas som städning. Jag började här i vardagsrummet med att slänga alla kladdpapper. Sen samlade jag ihop skolmaterialet och la det på skrivbordet i ordning. Jag kastade bort kläderna från soffan och sen... Gav jag upp.
Ja ni hörde rätt, jag gav upp. Jag la ner skiten. Jag orkade inte. Men fan jag skickar Michelle att göra det när hon kommer, HAHA. Nej, men hon kan hjälpa mig imorgon!
Sterinljus

Tänkte skrivit detta inlägg igår innan jag somnade men när jag låg där i sängen, musiken på, ljusen tända och det var varmt och gott kände jag inte för att resa mig och hämta datorn. Inte en sekund övervägde jag det.

Det är det nya jag börjat med. Stearinljus, med doft. Fick 2 paket med doftljus i julklapp och hade inte öppnat dom förens i förrgår. Fick för mig att tända ljusen och gud vad mysigt det var. Ligga i sängen, det är mörkt, ljusen är på, det luktar lite smått jordgubbe och äpple. Tankarna flödar fritt och livet känns rättvist.
Jag sov som en prinsessa inatt (om man bortser från dom gångerna jag vaknade och inte fick luft eller hostade).

hh


Vaknade pigg och inte så glad idag vid 09.30. Gick och tog en banan och ett äpple till frukost och skrev ut 24 sidor om andra världskriget. Sen har jag suttit och läst det fram tills för 20 minuter sedan. Strukit under det som kan vara användbart och försökt få mig en bild om hur jag ska skriva det.
Nu har jag tröttnat och fortsätter om jag orkar senare, annars är det städning på schemat idag. Eller kanske gå ut och gå eftersom det är sol.... Hmm...

Vi får se. Puss.Fler bilder från Fredag/Lördags!

jj
Becka och Jessika, Grr. HAHA.

ggg
Kim, Matilda & Fidde med Alkomätare.

hj
Michelle dragen och glad, och Emil, minst lika glad.

uiuuui
Snälla oskuldsfulla pojken Matte.DONE

gg
kkk
Sony Ericsson C903 - Svart - Beställd!

Finns om 2-3 dagar att hämta ut. Kommer ha nytt nummer då med, men skickar ett sms till mina kontakter med det senare.Snart 24 timmar

DAMN! Nu har det gått ca 23 timmar sedan jag uppdaterade senast. Nästan ett dygn. Men jag är inte som Dessie och inte uppdaterar på flera dagar i alla fall.

Igår natt hade jag besök av Mr. X. Och hade de trevligt. Idag vaknade jag, åkte till stan. Solade. (Gjorde bort mig inför solkillen igen såklart) och sen tog jag bussen till Michelle. Vi snackade lite och jag tog med lite fika till oss. Efter som att jag hostar som en kedjerökare och snorar som om jag vore allergisk var det välförtjänt.
Vid kl. 16.00 tog jag bussen tillbaka till stan och gick på ett hemligt möte. Sen ringde jag pappa som körde mig hem. På vägen köpte vi Max mat och killen i Drive In:en var helt efterbliven.

- Ah, en delifresch chicken.

- Jaha, vad ska ni ha att dricka då?

VAFFAN TROR DU IDIOT! Tänkte jag, men sa det aldrig.

- Fanta, tack.

- Vad vill du ha för tillbehör?

IDIOT OM JAG INTE SÄGER ANNAT ÄN POMMES VILL JAG VÄLL INTE HA DE?!

- Pommes...

- Okej, välkommen i nästa lucka.

(Jävla retard kille)


Nu ska jag göra min dagliga surf och sedan ta lite tabletter!Haunting in Connecticut

Någon som sett filmen?
Var den bra?

Kanske man kan se på onsdag annars?

gPengar

Varför behöver man pengar? Varför behöver jag pengar? Det är så roligt, för något år sedan, kanske 1½ år sen så hade jag aldrig problem med pengar. Hade pengar till allt och behövde inte ens tänka på att dom kunde ta slut. Jag kunde åka till Stockholm för 1500kr utan att det ens påverkade min ekonomi. Men nu sitter jag och tigger av mamma för att ha råd att ens köpa ett per trosor.

Förra sommaren (2008) så hade jag pengar kvar sedan födelsedag, jultidningar och julen hela året. Vad har jag nu? En månad efter min födelsedag? Ja inte har jag pengar kvar i alla fall. Tror det var jultidningarna som gjorde det... Eftersom jag fick ut ca 3000kr från att jag sålde 2007/2006/2005.

Nu letar jag helg jobb och "efter skolan" jobb. Men det går sådär. Satt och funderade på min ekonomi nyss och kom fram till att det är den 21 idag! Det betyder att barnbidraget kommer om 7 dagar. *APPLÅDER*
Till skillnad från alla andra så får jag inte mitt barnbidrag den 20onde, utan jag får det den 28onde. Men en vecka till ska jag klara mig på 250 kr (som jag fick i sen födelsedagspresent igår). Antagligen kommer jag väll inte ha ett öre kvar den 28onde men men.
Har ju 150 kr att ta ut i presentkort från Gratisbio också. Så om jag ska köpa något på Kicks, HM, Gina eller liknande så kan jag ju ta ut det. Haha.

ppTro det eller ej

Tro det eller ej men jag lever. Jag överlevde ännu en hemsk släktmiddag. Dock medverkade jag ca 20 minuter eftersom jag hade min förkylning. Släkten kom 18.00, klockan 18.30 kom jag och åt. 19.00 låg jag ute i mitt hus i min säng igen och somnade. Klockan 09.30 idag väckte mamma mig med panodil och ipren. Alltså missade jag släktmiddagen genom att sova. SWEET!
Detta betyder också att jag har sovit 14 timmar. Härligt värre. Trots detta känner  jag mig inte ett dugg mer utvilad.

Nu ska jag ta på mig lite kläder och smita in i huset och göra mig lite frukost. För det behöver jag.

kSläkt

Om ca 1 timme kommer mina idiot kusiner aka. Spiderman lekande 18åring och Pinn lekande 15 åring. Jätte roligt. Verkligen. Hoppas innerligt att dom inte glömt min present sen  min födelsedag denna gången också. För jag behöver verkligen pengarna. HAHA.

Vi kan ju hoppas på god mat också!

Tänker fan inte fixa mig, tar mjukisbyxor och ett linne. Nu ska jag dricka lite så min hals inte gör så ont. Önska mig lycka till med mina retard kusiner.Mandrue &

WHAT A NIGHT!
Kvällen hos Max har varit helt galen. Jordgubbar över halva huset. Glas över hela. Dans fram tills 4 på morgonen. Folk som badade HOST och folk som... Hade gosigt.
Kvällen började med förfest spel och sedan var det dans och sång. Emil spelade gitarr och sjöng super fint, musiken på högsta volym och dans i vardagsrummet.

Mina gissningar om vem som sov med vem stämde ganska bra. HAHA. Dock var inte mina tankar att Michelle och Timmy skulle sova kloss inpå mig. Men men.

gthrt
Adam, Max, Michelle & Timmy var taggade såklart.

ggg
Adam borta men Jessika på G!
Keep on Tagging.

HAHA. Här sitter jag i ett lakan knutet runt mig och taggar. Michelle kommer om 30 min och så ska jag försöka mig på att göre en fiskbensfläta i hennes slitna hår. Kan bli spännande att se resultatet på det. Tyvärr har jag ju ingen kamera så ni får inte se, haha. Min kamera är dum i batteriet (den har ju inget huvud) och gör inte som man vill.

Tror att när jag blir känd bloggare ska jag köpa mig en Mini Laptop och en kamera. Haha. Får kämpa vidare med min underbara blogg.

3 timmar kvar tills det bär av till Max. Har egentligen bara lite piff i håret, sminket och kläderna kvar. Men känns som jag har massor att göra. Bilder från Max kommer imorgon eller på söndag när Jessika och Frida skickat dom. Är verkligen super spänd. Och det mest spännande kommer bli att se vem som sover med vem?!
Eftersom alla killar och tjejer ska sova där kan det bli kul att se vilken/vilka tjejer och killar som sover tillsammans. Har en liten gissning i mitt huvud men vi får se om den stämmer eller ej.

Nu ska jag fortsätta att vila upp min förkylning tills ikväll och så ska jag se om jag kan äta något för halsen.

CAIO!Lady Gaga - Tjej eller kille?

Alla säger olika. Ryktena säger att Lady Gaga är en transvestit. Sedan i sommars har bilder på Lady Gaga och hennes penis spridits över världen. Hon vägrade då uttala sig om bilderna. Men nu nyligen har hon sagt att det bara är lögner. Och att hon är en kvinna. Men varför sa hon inte bara det direkt tycker jag? Om hon nu hade vart en kvinna hade det väll inte varit någon tvivel om saken.

rrt

När man ser sådana här bilder blir jag tveksam på om hon ljuger. Det finns fler bilder på hennes penis (eller vad det är?). Jag tror nog inte hon är en kvinna. Kanske inte en man heller? Jag är kluven och vet inte vad jag ska tro?

Om man tittar i hennes ansikte kan man se manliga drag. Men det kanske bara är som hon är? Vem vet?
Vad tror du?FÖRKYLNING

Kul... Nu har jag åkt på en förkylning så det står härliga till... Ikväll ska vi ju till Max som fyllt 18. Jag har vart taggad hela veckan och tror ni inte jag har världens förkylning nu lagom till idag. Men inte ens om jag var döende skulle jag missa idag.
För ikväll kommer inte bli a night, it's the night.
Tog tabletter och skit i morse så får inte ta mer om jag ska festa ikväll. Men vi ser vad som händer.

Någon låt med Timberland och Kate Perry som heter "If we ever meet agen", spelas på MVT för tredje gången nu. Det kommer väll bli en ny hit som alla lyssnar på snart. Kan ju inte påstå den var så bra. Men men.IMORN ÄR DET FREDAGRef.
Det är fredag, vi ska parta
har du öppnare så kan kalaset starta
Och på lördag ska vi köra,
vi ska parta om och om om igen

Det är fredag, vi ska parta
har du öppnare så kan kalaset starta
Och på lördag ska vi köra,
vi ska parta om och om om igen

En vecka lunkar på, i maklig takt
och allihopa går som galna kossor
på väg till slakt

På måndag tomt och tyst
tisdan e kass
Onsdan hörs inget knyst
men på torsdag tar jag
dunken från dass

Ref.
Det är fredag, vi ska parta
har du öppnare så kan kalaset starta
Och på lördag ska vi köra,
vi ska parta om och om om igen

Hur kom du hem igår,
vad hette han
hur tror du andra mår
O vem tog vem och in i skogen försvann

På måndag trött och seg
tisdag får gå
onsdag ett vanligt kneg
Men på torsdag börjar
vi ladda på

Ref.
Det är fredag, vi ska parta
har du öppnare så kan kalaset starta
Och på lördag ska vi köra,
vi ska parta om och om om igen

(musik spelas)

Ref.
Det är fredag, vi ska parta
har du öppnare så kan kalaset starta
Och på lördag ska vi köra,
vi ska parta om och om om igen

Det är fredag, vi ska parta
har du öppnare så kan kalaset starta
Och på lördag ska vi köra,
vi ska parta om och om om igenGratis till alla

Tjatar jag om Gratisbio? Det är bara för att det är den bästa sidan jag någonsin anmält mig på. Därför tänker jag berätta lite mer om det.

På Gratisbio blir du enkelt medlem. Det tar kanske 5 minuter. Efter det är det bara att börja samla dina poäng. Du får 50p i välkomstpoäng och om du blir medlem genom min länk även 25p extra. Alltså 75p redan efter din första inloggning.

När du nu är inloggad med din nya användare kan du delta i tävlingar, ta del av erbjudanden, besöka hemsidor m.m. Och allt detta 100% GRATIS. Du får poäng för allt du besöker och tar del av.
Om du inte orkar med det varje dag så räcker det med att du loggar in, och är aktiv med nya vänner någon minut. Då får du 2p för aktivitet.

Deras nyaste nyhet är att du även kan spela spel om poäng. Du kan spela "Poker Bandit" och/eller "Skattkistan". Du kan satsa minst 1p och max 10p åt gången och kan vinna upp till 4000p /10000p!
d

Personligen har jag bara vågat spela 2 gånger men jag har vunnit småsummor varje gång. Super roligt ändå!

Som ni hör finns det jätte många lätta och gratis sätt att tjäna poäng. För mig tog det endast 7 dagar att samla ihop 200p som betyder presentkort på 50kr i valfri affär. Vill du ha det med? BLI MEDLEM!
Klicka HÄR och sätt fart!*

Denna dagen suger och min blogg vill mig illa. Förlåt alla människor.Biologi

Nu sitter jag och har pluggat, sovit, ätit pluggat, insett att jag inte förstår och ritat.
Det blev en vacker bild på gubben på bussen.

rrGUBBE

På bussarna finns det ju vissa säten som är mitt emot varandra? Right? Satt på ett sånt och hade fötterna på sätet mitt emot mig. En äcklig gubbe som sitter längre fram reser sig plötsligt och går och puttar mina ben ner och sätter sig snett emot mig.

- TA NER FÖTTERNA FÖRFAN! Säger han mycket otrevligt.

- ÖÖH? Varför då, det är 6 pers på bussen ingen behöver sitta här? Säger jag och blir irriterad.

- Men jag vill sitta här och jag vill inte sitta på en smutsig plats!

- Men varför kan ju inte bara sitta kvar på din gamla plats, du behöver inte precis gå hit och sätta dig då om du nu inte vill sitta här där jag har fötterna då ju!

Vi fortsatte att tjafsa och folk började vända sig om och kolla.

- Gör du så hemma också eller?!?!

- Ja?

- Men då har du bara en smutsig familj!

- Ska du säga? Kolla på dig själv istället? Du har ju förfan inte något som är rent på dig.

(Han hade långt skägg och smuttsiga kläder, slitna uteliggarjeans och fett hår.)

- DU AKTA DIG JÄVLIGT NOGA ANNARS KOMMER JAG....!!!

- Ja vad ska du göra med mig säger du?

- DRA ÅT HELVETE MED DIG SMUTSIGA UNGE!

- Men vad är de med dig låt göra vad fan jag vill, du sitter ändå inte här!


Efter det skrek han åt mig att dra åt helvete annars skulle jag få med honom att göra och så gick han av bussen.

Vaffan är det för äckliga gubbar som finns egentligen?
Och varför i helvete var han tvungen att sitta just där?

Det roliga kommer bli nästa gång jag åker buss med honom, för det kommer bli exakt samma sak då... HEHE. Men men jag bryr mig inte för han kan inte göra mig något. Men blir bara så trött på sådana folk.HAHAHA

Nu kom jag nyss hem från skolan. Jag sög på nationella. HAHA. Ni ska bara veta vad som hände mig på bussen! HAHA!

Ska bara hänta min pizza så ska jag berätta!! *Springer*Tog en sovmorgon

Eftersom att hela klassen skulle på föreläsning om "Hata Göteborg" som jag inte har sett så stannade jag hemma och börjar med nationella klockan 12.50. Låter fint va? Det är den muntliga delen som ska redovisas. Lite nervöst om jag får säga det själv. Men det ska nog inte vara någon fara. Jag kan ju prata på rätt bra, som de flesta vet.

Idag tog jag på mig mina jeansleggings och ett linne, ska väll ta en tjocktröja också eftersom det är minusgrader och snöar ute. Alltså folk snackar om Global uppvärmning och att isarna ska smälta? Men jag börjar nog snarare tro på de som säger att istiden är på väg tillbaka.

Nu ska jag åka!
CIAO BELLA.Beyonce

Sitter och youtube söker på Beyonce, Dance like Beyonce och annat liknande roligt.
Kommer ni ihåg mitt " Dans framför spegeln " inlägg? Där fanns ju en del videor av vad jag sysslade med just då. Blev dans sugen igen, men nu ska jag titta på CSI : NY och äta lite gudomlig (inte egentligen) kladdkaka. Har inget underbart att skriva idag heller och är ganska besviken för det. Känner att jag är ganska stressad över allt just nu.

Imorn: Engelska läxa och Nationella i Svenska.
Onsdag: Spanska och Biologi prov - klippning (gym) dans.
Torsdag: Matte prov - UMO
Fredag: Spanska prov

Efter lovet 2 inlämningar som jag inte ens börjat på!
Spännande

Idag har vi haft världens chill dag! Började med Engelska 09.20. Mentorstid och sedan Trippelbolls final. Vi förlorade men det var super kul ändå. Sen slutade vi och jag och Ida tog bussen till stan. Vi gick in på Tre butiken och jag tittade på min blivande telefon. Jag älskade den och kände " Det är min nya telefon det". Haha. Så om några dagar ska jag beställa den och flytta över nummer och allt. Super kul!

Efter ett spännande besök på hemlig destination så fick jag för första gången på 2 år fisk hemma! Panerad Makrill! JUMMI!

Nu sitter jag och chillar framför Mtv och är social på Msn med lite trevligt folk.Tråkiga inlägg

Here we go! Här kommer ännu ett tråkigt inlägg. Men så trött som jag är och har varit denna helgen så förtjänar jag att bara få uppdatera med tråkiga meningslösa inlägg!
Har en jobbig vecka framför mig, en jobbig måndag lika så. Men efter veckan kommer sportlov! Så nu sla jag sova ikapp lite timmar.

Tack alla mina kära bloggläsare för att ni uppskattar min blogg (trots den inte haft något egentligt bra inlägg denna helgen. Tack och godnatt. Och... Glad alla hjärtans dag !

P.s - Jag höll tiden, 4 min tills jag ska ligga i sängen.Sony Ericsson C903

kkk
Har tittat på Tre och hittade denna telefonen. Tycker den ser trevlig och bekväm ut. Är en Sony Ericsson C903. Låter spännade och som någonting för mig eftersom min älskade telefon inte vill leva länge till. Ska kolla på den i veckan. Någon som vet något om den?MIN TELEFON!

Jag hade ett samtal för någon dag sedan som fick mig gråta. Jag grät på telefonen och... Tro det eller ej... DEN HAR FÅTT EN VATTENSKADA!!!!!
Jag blir så förbannad. Helt amazing att den fick vattenskada av lite tårar. Halva telefonen funkar inte och knapparna hänger sig så kan inte tycka på 6an var annan gång. Kul? Nej inte så.

Får se om jag ska köpa ny. Blir såklart med tre då med. Men vi får se.

P.s - Glöm inte skicka mig små söta alla <3 dag sms.
ddTRÖTT

Nu har jag vart hemma nån timme från "Matilda". Haha. Hade en supertrevlig kväll igår hos först Percy och sedan Simon. Ja. Nu har jag sovit totalt 5 timmar denna helgen. Det är en ganska intressant känsla eftersom jag är så trött i hela kroppen att jag typ inte lägger märke till saker. Alltså min reaktionsförmåga är noll.
Ska seriöst gå och lägga mig senast 20.30 ikväll!

Åh gud vad jag är trött. Orkar knappt skriva.

jhjTagga

Ja, nu sitter jag och michelle och är halvfixade. Lite smink kvar och sånt. Har hittat något att ha på mig och vid 20.00 bär det av mot stan. Där möter vi Jessika och Matilda och sen ska vi vidare till någon... Kille?....HAHA.

Ja. Vår kladdkaka blev inte så bra den heller. Något var fel så den stelnade inte. Men ja... Jag ska ge den till min äckliga syster så kan hon äta upp den medans jag är ute ked mina vänner. Snäll syster som jag är.

Nej, nu ska vi plåga pappa lite och tvinga honom köra oss till stan. Puss på... er?Träning och kladdkaka

Kom hem från en träning med massor av styrka vid tre. Efter det tog jag mig en uppfräschande dusch och sedan gick jag och Michelle in i huset. Vi hade sedan innan beslutat oss för att baka en ljuvlig kladdkaka så det var vad vi gjorde.
Vi smälte chokladen och bakade. När vi vispat klar allting så skulle lilla smarta jag trycka ut visparna från själva apparaten. Smack! Sa det och båda visparna flög ner i smeten. Bra gjort Matilda!

Efter att haft kladdkakan inne i ugnen 5 min längre en avsedd tid vad den fortfarande som soppa. JAJA tycker jag och tar ut den och ser att smeten rinner. Matilda har ju som vanligt lösning på allting så jag går ut och ställer den i snön med en handduk över för att den ska stelna. Så nu står kladdkakan ute i snön med en rosa handduk på sig. Funderar på att gå och titta till den snart. Får hoppas den stelnar, haha.

fEn seg dator

Vaknade vid 8, somnade om till 10. Låg kvar till 12. Tog en ägg macka. Duschade och hade hårinpackning. Sen efter att designat om min blogg och inte blivit nöjd tog jag bussen till stan. Mötte Michelle och tog bussen till Gullbrandstorp med henne. Efter att letat bilder och ideer har jag äntligen hittat och tillverkat en mall jag gillar. Ska göra en ny header när jag har tid och lust. Men just nu är jag så trött på min sega dator att jag inte orkar mer.

Dessutom har jag vart himla osocial mot Michelle hela kvällen eftersom jag inte hade hjärta att låta min blogg vara odesignad. OM sisådär ena 20 minuter har Michelles Timmy och Max hoppat av bussen här i bonnelandet och vi ska över telefon guida dom till mitt hus. Kan bli spännande.

Idag har jag varit ganska upptagen med designen och har därför inte bloggat. Känner mig lite låg men så får det vara. Haha. NU  ska jag äntligen vara social.

Berätta vad ni tycker om mallen - bakgrunden sälänge!Jag tänkte bara...

... Säga att jag sitter och tittar på "dirty dancing"" som jag aldrig sett innan. Dock är det lika självklart att ha sett den som det är att ha sett "greace", trots detta har jag inte sett den. Hittade den på tv4 film. Kom in någonstans mitt i. Någon fick en falsk läkare och nån annan är kär i en kille. Det är väll det jag fattat ungefär, haha. Nu tar dom av varandras kläder. Jag kom med andra ord perfekt...  HAHA skämta.

Sen så är jag fett taggad på piercingen jag skrev om igår. I läppen. Skulle Anders varit i halmstad idag skulle jag redan tagit den, men det var han inte. Så antingen 19.30 imorgon eller måndag ska jag ta den.
Det ända jag är orolig över är att den ska skava på mina framtänder. Någon som vet om det skaver eller inte?
rtgwnJobbig tråkig hemsk

Började med nationella prov i svenska del c. Vi fick välja mellan fyra rubriker. Jag valde "Allt är möjligt."
Där skrev jag om att inte våga vara sig själv för att man är rädd att inte bli accepterad. Och hur man sedan tog mod till sig och vågade stå för vem man var och vad man gillande och att det faktiskt inte var så hemskt. Att folk som man inte trodde skulle,faktiskt accepterade att man inte var som dom.

Efter jag skrivit texten blev tankeloppet högt. Funderade på hur alla hade det och hur viktigt det är med personlighet. Hur viktigt det är att vara nöjd med sig själv. Diskuterade saken med Philip och han ansåg att man sminkar sig, klär sig snyggt, köper saker... osv. För att alla andra ska gilla dig. Jag hävdade däremot att de personer som har stark personlighet gjorde det för sin egen skull för att så länge de är nöjda med sig själva så spelar det ingen roll vad någon annan tycker.

Jag tycker ju om mig själv att jag gör sakerna för mig själv. För att ge mig en självkänsla jag är nöjd med. Jag sminkar mig för det får mig känna mig fräsch. Jag fixar håret för jag känner mig bättre då. Jag köper kläder jag gillar att ha som jag tycker ser ut som mig. Jag gör det ju inte för att folk ska tycka om mig? Jag gör det för det ger mig självkänsla inte för att göra någon annan nöjd. Skulle någon tycka jag är ful och ser ut som en tattare? LÅT dom tycka det? Jag bryr mig inte för jag gillar mig själv.

Men efter det så hade vi en håla och sen lunch. Vi hade musik och sen började min dag gå åt helvete. Allt blev tungt och jobbigt och jag åkte hem. Nu sitter jag hemma framför tv:n och datorn och tror jag ska ta en dusch.
Får hoppas min dag blir bättre med mina 400g choklad jag köpte som tröst för min hemska dag.Ny piercing!?

Imorse innan skolan när jag stod och borstade tänderna funderade jag på var jag skulle kunna pierca mig mer. Jag har ju redan 2 i brosket på vänster öra, 2 nere i vänster öra, 3 nere i höger öra, 1 vänster ögonbryn, 1 tungan, 1 naveln. Tror ju att jag ska göra bröstvårtan, men inte för ens efter sommaren.

Jag tog fram en ring som jag haft som läkepiercing någon gång och satte den på olika ställen och testade. Tyckte faktiskt läppen var lite snyggt. Tog en bild.
rtgwn

Lite snyggt? Vad tycker ni?
Dagen på New Yorker

Idag började jag i skolan med spanska. Gick ganska bra, vi översatte en text och lite sånt. Vid 11 gick jag och skulle möta Pappa och sen bar det av. Vi åkte till Löddeköpinge. Centersyd OCH?! NEW YORKER!
När jag och pappa kommer fram så går vi in. På vänster sida utanför mc donalds går en kille, nått år äldre en mig. Han tittar på mig (ser jag i ögonvrån) men jag ignorerar honom eftersom han inte var något att ha anyway. Helt plötsligt puffar pappa till mig i sidan och skrattar.

- VAD?! Säger jag.
- HAHAHA SÅG DU INTE HONOM?!

Då visade det sig när jag vände mig om att han hade gått och vänt huvudet efter mig och mer eller mindre gått in i mc donalds skylten. HAHAHA. Sånt är ju för roligt.

Väl inne på New Yorker var det som julafton! Jag sprang omkring som ett barn i en godisaffär och plockade kläder. Provade 42 plagg totalt...!!! Köpte dock bara 4 st men det gick på 650kr. Och nu ska ni få se bilder på det! MUHAHA.

rth
Korsett - 139:-

rgt
Bh 99:-

gggg
Tunika 169:-
Jeans 269:-

Känns som en bra shopping dag eller hur!!!

Efter Center Syd var det dans. Hade super kul men orkar inte skriva om det. Jag älskar verkligen dansen. Puss!Killar

Nu har jag tråkigt och tänkte därför skriva saker jag gillar hos killar i form av punktlista!

 • Blont hår, gärna lite mörkare i hårbotten. (Stående och lagom långt.)
 • Magrutor och allmänt vältränad kropp.
 • En god parfym.
 • Om han spelar gitarr och / eller sjunger.
 • Lyssnar på samma musik som mig, alltså rock och liknande (även fest musik).
 • Lagom lång. 170-185 är bra.
 • Har ett fint leende.
 • Om han är romantisk och tex. Ger mig rosor, skriver söta sms, bjuder på middag m.m.
 • Är glad och sprallig.
 • Har bra humor samma som mig såklart då.
 • Gärna påhittig och kan överaska mig.
 • Är duktig på att visa uppskattning.
 • Är förstående och kan prata om seriösa saker.
Haha. Lite spännande eller hur? Finns såklart mer saker jag gillar. Men detta är de saker jag kom på nu på stuts som jag tycker om hos killar. Någon som känner sig träffad? Kontakta mig; matildaandren@hotmail.com. HAHA. Jag är så rolig.
NEW YORKER

KAN ni gissa vart jag ska och shoppa imorgon?! Jo... Jag och pappa ska först till Malmö en snabbis och sen ska vi till Löddeköpinge och till:
g
WOHOOOOO! JAG SKA FÅ SHOPPA, SHALALALA! Hoppas jag hittar massa snygga underkläder, kläder, kanske jeans, tjocktröjor, armband?! WHO KNOWS?! Men jag ska få åka till mina älsklingsaffär! HIHI, hoppas jag hittar lite snygga fest kläder med!

Förmodligen bara för jag är så taggad kommer det inte finnas något alls... Men men! PUSSHETT tips

... För er som inte vill/kan designa era bloggar själva.

Funderade på att designa om min blogg igen så var och kikade efter lite fusk designer, men hittade inget jag ville ha. Ville ha en personligare design än vad jag hittade. MEN. Alla vill inte det? Så här kommer 2 super bra sidor med GRATIS bloggdesigner!

http://www.bloggdesign.nu/?p=blogdesign&show=free

 

http://www.snyggareblogg.se/stilmallar.html


Hoppas ni som letar efter en fräck design hittar något här.Lustigkurre

Nu har jag vart hemma från skolan någon timme. Sitter och tittar på Sex and The City. Trevligt, det var längesen jag gjorde det. I skolan hade vi nationella i svenska idag. ALLTSÅ... DOM som gör frågorna är ju dumma i huvudet. Jag hatar sådana frågor om meningslösa texter. *SUPER SUCK*
Efter 80 minuters läsande och svarande var jag precis klar i tid. Vi hade 1h 40 min håltimme och sedan hamburgare lunch. Vi hade bild och jag mätte mina bröst, mage och rumpa. HAHA. Så går det om man har tråkigt och är så rolig som jag!
Sedan skulle jag sluta och gick för att sola lite. Kände att jag behövde lite värme, lugn och ro och en skön stund helt enkelt. Gissa vad? Jag är rolig igen!

dftghb
3tyh3

Haha, visst är jag lustig.

( Med trevlig och artig röst ) - Du vill ha en solning då eller?

( Med massor av ironi och dumförklaring i rösten )- Nej, jag hade faktiskt tänkt ta ett bad... Hehe.

(Lite generad) - Hehe, ja det var kanske en lite dum fråga...


HAHAHAHA Dum fråga dumt svar säger jag bara...!!!

Men det roligaste av allt är nog just nu när jag ser att jag blivit lång och smal på min fina andra paint bild!Eftertänksamhet

Fick bara en liten fundering när jag satt och pratade med en kille på msn. Hade inte hans nummer så skulle lägga in det i telefonen.

- Vad hette du i efternamn nu igen då?
- ******, men vadå du kunde ju bara skrivit kattegatt eller något?
- Nej jag måste ha namn, efternamn och om de kommer från en annan stad står det också. Har dom 3 skriver jag det med. Jag måste ha struktur på mina kontakter, annars får jag ett anfall.

Sen började jag fundera på hur noga jag är med struktur och ordning. Jag är jätte noga med bilder, dokument, filmer och musik på datorn. Sorterar det väldigt strukturerat och noga. Ni hörde själv om kontakterna... Finns fler sådana saker men ni förstår?

Sen fick jag tanken.

"Hade jag varit ens hälften så strukturerad och ordningssam med mitt hus hade man faktiskt kunnat se golvet".

Läskig tanke men ändå sann.
Nu ska jag duscha, hörs imorgon.M "fantastic" atilda

rwtg

Jag hade tråkigt... OKEJ?!
Varför är inte alla killar så trevliga?

qerreg
Man kan inte låta bli att le lite!Ett klago inlägg

Nu kommer jag nyss från "The main building". Maten var inte god. Och jag som var så j*vla hungrig. Har suttit och hoppats på Tacos eller något och varit hungrig som en björn. Men vad får jag? Potatismos och Kassler. *STOR SUCK*
Tryckte i mig lite potatismos och tog sedan en skål K special. Vilken kvällsmat? Nej får ta mig en äggmacka eller något lite senare när jag blir kvälls sugen.

På tal om det så är det helt unbeliveble hur godis sugen jag var varit det senaste. Jag små äter konstant och är sugen på mat HELA TIDEN! Det är hur jobbigt som helst. Eftersom jag gått ner att träna Fristående en dag i veckan och Dans en gång i veckan har jag trappat ner på träningen drastiskt. Detta gör mig som vanligt orolig för min vikt. NEJ JAG SKA INTE TJATA OM ATT JAG ÄR TJOCK, för det är jag inte. Men som de flesta vet är jag super nojig över att gå upp i vikt. Det sista jag vill är att bli tjock.
Det är absolut inget fel på att vara mullig eller något, men jag tycker inte det är snyggt att vara kort och mullig. Och eftersom jag är ynka 160,8 och kompakt så skulle det inte vara snyggt om jag gick upp i vikt. Någon som vet hur man får bort sockersug?

Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att det är mina P piller som spelade mig ett spratt? Har käkat de i 5 snart 6 månader. Tycker bara biverkningarna blir värre och värre. Får fråga hon på UMO om det när jag ska dit sen.Varför smink? Säger jag?

Smink, inte smink? Mascara, inta mascara? Foundation, inte foundation?
Frågorna är många och besluten hårda.

Till att börja med kan jag ju fråga mig själv varför jag skriver om detta? Jo... Jag tänkte att jag kunde ge lite bilder, exempel och allmänt fråga.

Personligen använder jag "dagligen":
- Foundation på ojämnheter, finnar, och liknande. INTE i hela ansiktet.
- Mineralpuder som gör huden jämn och matt.
- Mascara.

Det var de det. Detta är vad jag har som bas, och även fest smink. Skillnaden är bara att jag tar mer mascara om jag ska festa.

Men varför sminka sig? Ja. Jag sminkar mig för att jag vill känna mig nöjd med mig själv. Känner jag mig söt är självförtroendet på topp och jag anser jag känner mig bekvämare med mig själv. Gör alla det? Knappast. Varför sminkar sig i såfall så 12 åringar som inte ens hört talas om porer. Varför har dom 20 lager foundation i helt fel färg?
werg
Fel färg eller bara för mycket?

Nu tänker såklart alla bara " FJORTIS" men det är inte fjortisar jag vill klaga på idag, utan principen att sminka sig så mycket.  Det är ju inte snyggt heller? Varför gör man det? Någon som vet?

I helgen var jag på en fest och hade knappt något smink. Ändå fick jag mer komplimanger än vanligt. Vad bevisar det? Kanske att killar inte heller vill ha 20 lager smink? Nu menar jag absolut inte att man inte ska sminka sig! ABSOLUT INTE, jag tycker tjejer ska sminka sig! Men inte i den mängden som är ovanför.

Tänkte nyss på en sak till, av att döma på kläderna ovan ska denna tjejen förmodligen till skolan eller liknande. Vad sysslar hon med egentligen?

Okej nu blev detta ett flummigt osammanhängande inlägg. Om ni förstod något alls så grattis. Om inte så får ni titta på bilden, skratta och sedan gå vidare och glömma det ni läst.Trippelboll

Idag var det trippelbolls turnering på skolan. Trippelboll innefattar Fotboll, Innebandy och Volleyboll. Igår frågade jag mina klasskompisar vilken tid vi skulle samlas och var? Ingen visste. Imorse klockan 08.40 får jag ett sms från Johan "Hej, vi börjar 09.00 i alehallen". Härligt. Då hade jag alltså 20 min att äta, klä på mig, packa och åka från Gullbrandstorp till Alet. (Bara bilresan tar 15 min). Så Jag fick lite tidspress.
Jag skickade ett utskick till några i klassen och informerade dom om läget. Klockan 09.35 var hela klassen samlad på Alet.

Med aning försenad turnering spelade vi. 1-0 i fotboll. 6-0 i innebandy. 23-20 i volleyboll. Härlig vinst. Senare i veckan? Eller nästa vecka? Ska vi spela final på skolan mot den vinnande klassen av de andra 2 klasserna som spelade efter oss.

Eftersom vi hade idrott på morgonen blev idrotten på eftermiddagen (sista lektionen) inställd. Vi hade också en timmes matte kvar, men eftersom jag hade matteboken hemma var det ju ganska skit samma. Jag väntade på bussen i 35 minuter och sedan vid 11.40 var jag hemma.

Nu efter en kopp varm choklad, lite "Crackers" och tv tittande (delvis plugg också) så är jag på G igen. Tror jag ska ta och berätta för er alla om mina Crackers lite senare i ett inlägg.

Nu kom David Guetta ft. Akon - Sexy "chick" på mtv som står på här i bakgrunden. Jag stör mig på att dom inte kan köra orginalet med sexy bitch på mtv. Töntigt värre...


sedxyVideo SHOCK!


Sol, en pool, någon man tycker om... Kan det bli bättre?
Sommarlov, semester i holland och high jump! WE LOVE!


En GAMMAL video, skatta inte åt de gamla bilderna i slutet, hah.
Snake show, Fuerteventura. Haha bara lyssna! ( Och titta såklart)Det blev inte som planerat...

Igår skulle Daniel kommit och vi skulle haft en myskväll. Men han kom och han åkte. Jag skulle vart på tjejkväll men stack på fest hos Danny med Rabbe istället. Sedan stack vi vidare till Nyhem hos någon Markus? Där det var trevligt. Efter som jag varken hade pengar med mig eller egentligen skulle festa så drack jag ingenting. Dessutom hade jag knappt något smink på mig, baggy jeans (brukar jag dock ha på fester ibland ändå men...) och ett långt linne.
Jag var med andra ord inte fest fixad, nykter och allmänt ofräsch. Trots detta var det ovanligt många som flörtade med mig. Haha. Ironiskt. När man känner sig som fan och knappt har smink och skit så är det fler som stöter/flörtar med mig än om jag är fixad?
Sminkar jag mig fult eller vad är det frågan om?
Jag kan ju hoppas att det var min "naturliga skönhet" som lös igenom. HAHA.

Efter en spännande spontan kväll åkte jag hem vid halv 2 tiden. Sen blev det en intressant natt och en rolig morgon. Nu har jag nyss käkat en äggmacka och lite Oboy. Ska gå och göra lite "Crackers" senare när jag blir sugen på något igen.

Idag borde jag plugga. Både matte och biologi egentligen. Men kommer jag göra det? Nej det är mycket tveksamt va...GUD hatar mig

Nu så säger Daniel att han komma men han vet inte när han ska ta tåget. Aningen om 40 min eller klockan 20.30 Tar han tåget 20.30 så hinner vi inte med bussen och får vänta på den en timme. Och är i Gullbrandstorp klockan typ 22.00? Och Han svarar inte när jag ringer så förmodligen hinner han inte med tåget om 40 min heller.

SEN! Är min lugg cp. Den vill inte var platt och sen blir den platt och står rakt ut. Mitt hår i övrigt är platt... FÖR PLATT! Det ligger slickat runt huvudet som om jag haft hjälm på mig i 3 dagar. Jippi.

JAJA. Puss.Träning

Nu har jag duschat efter en trevligt fristående träning. Var ca 2 månader sedan jag tränade sista och var himla skönt att få komma tillbaka. Eftersom äckel doktorn tvingar mig sluta med gymnastiken i sig så fortsätter jag med att träna en gång i veckan, lördagar, bara fristående. Fristående är som gymnastisk dans om man kan förklara det så för er som inte förstår.
Vi körde på en ny del i friståendet och mjukade. Körde även lite benstyrka som jag kände var välbehövligt.

Nu ska jag börja fixa mig lite och avsluta min städning som jag började med i torsdag. (Skratta inte, det tar tid att städa 3 rum!) Sen ikväll så ska jag antingen träffa Daniel. Vet dock inte hur det blir med det. Men vi ser hur dagen blir. Spännande.

Har, med hjälp av Rabbe fått några filmer att fungera på datorn. Får hoppas pappa kan koppla in den i min tv nu också!

Nej jag har inte så mycket mer att säga. Typ ha en trevlig dag så hörs vi KANSKE sen. HAHA. PYSS!Fixa sig.

Jaha nu sitter jag här, halft påklädd, och halft fixad. Eller okej, jag ska bara sätta på mig mina smycken igen... Och leta upp mina öronhängen... Eller nej jag skiter i stora öronhängen idag eftersom jag har nedsläppt hår anyway. Idag orkade jag inte platta håret ordentligt så det är super fluffigt och ser slitet ut. Super! Men jag orkar inte bry mig för jag är trött.

Ska iväg på en liten "chill fest" om ena 45 minuter kanske. Men är trött och otaggad. Ska inte dricka något heller för imorgon har jag träning klockan 12 på förmiddagen. BLÖ! Jag kommer typ vara död. Men får inte missa den för vi lär oss en ny del i friståendet.
Men som jag sa så skulle jag iväg snart. Och jag orkar inte. Jag är förkyld som ett jävla as. Täppt i hela hjärnan. Känns som jag har ett akvarium runt huvudet och en fisk som simmar genom öronen.
Nej nu ska jag leta upp strumpor och en tröja. Sätta på mig min ring och mitt armband och sen pallra mig iväg.
uoirfgwertgyu4j5juDu som vill bli medlem.

Bli medlem på gratisbio.se och få gratis presentkort på valfri affär. Vill bara göra världen en tjänst och tipsa alla som vill ha gratis presentkort om GratisBio. Det är den bästa sidan jag någonsin blivit medlem i.
Allt man behöver göra är att logga in dagligen, skriva i nåns gäst bok och sen får du poäng för det. Poängen blir sedan ditt egna presentkort som du får välja var du vill ha det. Det tog mig 7 dagar att få 50 kr presentkort. SUPER BRA!
Vill du också få grats presentkort jätte lätt?
Då tycker jag du ska bli medlem helt gratis på länken
http://gratisbio.se/?RecruiterID=256882
Anger du mig (matildaandren) som värvare får du dessutom 25 poäng extra som start poäng!
Vad väntar du på?


(Hela detta inlägget är en länk, klicka var du vill så kommer du till gratisbio.se
Mary Poppins?

Hållå! Mary Poppins vart har du tagit vägen!?

Kommer någon mer en jag ihåg Mary Poppins? Den underbara musikalen med Julia Andrews och Dick Van Dyke är ju bara en legend. Kommer ni ihåg låtarna?
- Superharligfraggellistlighäxligkalledosen
- Stor nypa socker
- Chim chim chinni
... Kommer inte på vad fler heter men det finns miljoner! Nästan.

Hittade tyvärr ingen på svenska på youtube. Hittade bara utan film, men ni kan ju lyssna!
Vadå värme skillnad?

Kom hem för ett tag sen från skolan. Tänkte att jag skulle ut och gå idag med, precis som i måndags. När jag stod och väntade på bussen vid skolan lös solen i ansiktet och det var faktiskt skönt. "Gud va härligt att gå ut och gå sen" tänkte jag. Efter en bussresa på en mil till Gullbrandstorp hoppade jag av bussen. När jag kommer ut börjar jag direkt frysa.
I stan var det några plus grader. Här i Gullbrandstorp var det några minus?! Det blev rök när man andades och det var bitande kallt. INGEN UTGÅNG IDAG SKA JAG FÅ BE OCH BERÄTTA. Jag ska ta tag i att städa lite... Tror jag... Hoppas jag... Vill jag.

Varför är det så mycket skönare att sitta i soffan och göra ingenting än att bara städa lite. Det tar kanske 30 min. Är det inte värt det? Jo? Varför tar jag inte tag i det och gör det då? *suck*

Får kolla klart på Top Model 7 och sen får jag sätta på musik på HÖG volym och ta tag i att städa ut allt skräp, kläder och ... allt annat från mitt hus.Huvudvärk

Just nu sitter jag i soffan som en säck potatis, en död hamster, en nytvättad pudel... Ja ni förstår. Jag har världens jäv*a huvudvärk som inte vill sluta. Den tynger ner hela mig precis som om jag hade en sten istället för en hjärna...
*Hmm, det skulle förklara min smarthet...*

Nej men gud den försvinner inte. Och nu är jag trött av huvudvärk och måste duscha ändå. Fast tror jag skippar matte/no imorgon och pluggar igen det i helgen istället. Så börjar jag efter lunch vid 12.40 istället. Då kan jag duscha imorgon. Bra ide!

Här har ni en wikepedia sökning på huvudvärk!
Huvudvärk är en i dagligt tal välkänd term som avser smärta i huvudet eller ansiktet. Värk i nacken kan också beskrivas som huvudvärk.
I stort sett alla människor har erfarenhet av huvudvärk. I åldern 19-30 år drabbas mer än 90% av alla kvinnor och 75 % av alla män då och då av huvudvärk. Förekomsten avtar med åldern och efter 70 års ålder drabbas endast 50% av kvinnorna och 25% av männen (Hasselström m fl 2005). Huvudvärk kan ha många orsaker. Tillfällig huvudvärk kan bland annat utlösas av spänningar, till exempel för att man gnisslar tänder eller biter ihop käkarna när man sover. Den kan också orsakas av förkylning, hormonsvängningar, sömnbrist, alkohol, rökningkaffe, te eller läkemedel som innehåller koffein.

Har förmodligen huvudvärk för att jag har mens. Typ tråkigaste bivärkningen. Inte nog med att man ska spruta blod i 4 dagar. Man ska ha en mage som är större än Anna Bok, bröst som gör ont, mage som värker konstant... Och nu huvudvärk också. Jävla skit sak.Dans

Hemkommen sen någon timme från dansen. Det är verkligen superkul att dansa. Speciellt nu när Kikki och Betty har börjat med lite "teater" i det hela. Dans handlar ju om att visa känslor och att uttrycka sig med kroppen, nu när vi börjat att verkligen spela en roll och leva oss in i rollen så är det super kul.

I början av lektionen idag skulle vi gå i takt till musiken och spela olika djur. Självklart tänker jag "AHA KRABBA" och går omkring med böjda ben, på sidan och "klor". Medans alla höll på och gå omkring och se dumma ut så skulle jag gå och kissa. Jag kommer ut ur danssalen (som har glasrutor ut mot entren) och möter ett gäng killar och tjejer som tittar in mot oss.

- VAD FAN SYSSLAR DOM MED?! Frågar ena tjejen och ser förbryllad ut.
- Inte en jävla aning... svarar en kille med uppgiven röst, som verkligen totalt idiotförklarar alla inne i salen.

Jag skrattar lite för mig själv och fortsätter gå. Lycklig att inte jag var i salen just då.

Trots lektionen inte var vidare givande var det trevligt som alltid att få dansa lite.Det här med självförtroende...

Många av dagens tjejer och killar har dåligt självförtroende. Jag har varit en av dom en lång tid. Men på senaste tiden har jag insett att egentligen har jag bra självförtroende. Jag räknar med mig själv och kan kalla mig själv söt (ibland).

Jag pratade med en vän om självförtroende för någon dag sedan då hon sa "Jag önskar jag haft ditt självförtroende" och även i helgen var det någon som påpekade att jag hade bra självförtroende. Inte på något dåligt sätt utan som en komplimang. Jag började nu fundera på hur jag egentligen fått mitt självförtroende.

För ca 5 år sedan tyckte jag det var jobbigt att bara prata inför min klass... Jag vågade inte säga vad jag tyckte och aldrig prata med främlingar. NU älskar jag att redovisa och prata inför stora folkmängder och jag är den som först av alla börjar prata. Hur kommer det sig?
Personligen tror jag att det har att göra med min omgivning bla. Mina vänner säger gör mig självsäker och jag vill vara det. I början när jag försökte bli mer själv bekväm försökte jag göra saker jag tyckte var pinsamt trots jag skämdes när jag gjorde det. Så som att:
Prata med folk i kassan i affärer,
Skämta inför klassen i en redovisning,
Våga göra fel och kunna skämta bort det,
Säga tack om en komplimang istället för nej...

Jag kan fortsätta denna löjliga lista ett bra tag, men det jag vill komma till är att alla har ju saker de tycker är jobbiga att göra. Om man gång på gång försöker övervinna det jobbiga, trots man skäms, så blir det tillslut inte jobbigt och du kan känna dig bekväm.

När det gäller sitt utseende klagar jag minst lika mycket som alla andra. Dålig hy, pigment fläckar, dåliga hår dagar, tjock mage, stor rumpa, små bröst... Alla klagar vi på våra kroppar. Men om man inte kan se det fina med sig själv är det svårare för de utanför att göra det. Tycker jag att jag är söt och jag utstrålar självsäkerhet säger folk oftare till mig att jag är söt än om jag står och skäms.

För att öka självförtroendet är mina tips:
- Säg till sig själv att du är söt/snygg/fin (vad du nu känner för) i spegeln när du tittar dig i spegeln. Fokusera inte på det som du anser är dåligt med dig.
- Våga utmana dig själv och gör saker som är lite "pinsamma/jobbiga". Du kommer då lära dig att folk inte ser dig som dum eller vad du nu tror folk tänker om dig.
- När någon ger dig en komplimang. Tänk på den, låt den smälta in i dig. Njut av att någon menar det och säg inte emot.
- Om du känner dig illa till mods, tänk på alla som uppskattar dig. Tänk på dina vänner, som sagt nån gång att de älskar dig. Kanske en pojkvän? Din familj? Någon snubbe var som? Tänk på de fina saker folk sagt till dig, även om det bara är små saker.
Du är uppskattad, jag lovar.

4er5g
Var stolt!Blogg.se

Jag gillade inte den nya designen på blogg.se måste jag medge. Jag hatar den.

Nu vill jag också klaga på att vi ska få snöstorm igen. Kommer nog snöa in tills imorgon. INTE så roligt. Jag kan inte missa dansen imorgon också!? Fast blir vi inte skola om vi snöar in heller såklart... Kanske är bra. Fast vi har bara språk och sedan skolbio så ja...

Nej nu ska jag tvätta av mig skolsminket och ta på mig varmare kläder för här är kallt!Jag är så rolig!

- Kör inte bänkpress, kör hantelpress. Tar 41 kg där.

- Då kan du ju inte bära mig, hur liten tror du jag är? Jag väger faktiskt 52kg!

- HAHA, 41kg på En hand.

- Så om jag tar av mig alla kläderna och inte äter på 4 dagar så kan du bära mig med EN HAND?!

- HAHAHA, aa om du lägger dig i en påse med handtag för måste ju ha något att hålla i.

- Håll i foten!!!(Föreställ er nu en bild där killen står och håller mig upp och ner i foten och kör "hantelpress". HAHA.)Duschgång

Nu har jag duschat, ätit och haft en ansiktsmask. Mycket fräschare man känner sig nu eller?! Älskar när man faktiskt känner sig riktigt fräsch. Är väll snart att sätta på tv:n i bakgrunden som har blivit en vana nu när jag sitter i soffan med datorn. Dock har jag ju bara 4 kanaler här ute hos mig, svt1, svt2, 4an och 6an. Så får väll bli 6:an där det brukar visas typ 2½men eller nått sånt. Super.

Imorgon får vi se om jag klarar skolan eftersom min mage inte tycker om mig just nu. Inte mitt underliv heller för den delen. Mitt underliv spottar blod *suck*.

Får väll sörja min ömma mage nu. Puss.Ingång!

Efter att gått ut vid 16.30 och gått en runda, joggat lite också. SÅ var jag nu tillbaka vid 17.15. 45 minuters utång är trevligt. Hade dock GANSKA mycket kläder på mig. Har tappat räkningen men tror det är 6-9 tröjor och 4 trikåer. Nice. Haha. Men nu har jag motionerat för dagen och det känns bra. Tror jag ska försöka göra det till en vana att antingen gå ut och gå eller att göra något annat varje dag jag har tid. Motion gör faktiskt kroppen bättre och jag är ju alltid så nojig över vikten och sånt. Om jag hade gått/joggat denna rundan varje dag i 3 veckor. Undra om jag hade gått ner i vikt då?
Värt att testa?

Okej vi vet alla att jag inte kommer orka gå ut alla dagar så det är kört. Jag önskar att jag var duktigare och tog tag i saker oftare. Som skolan, motion, mat, jobb? Ja alla sådana saker.

Nej nu ska jag typ ta en power nap och sen duscha.Utgång

Nu är det dags att ta tag i livet och göra en utgång! Nej jag ska inte festa utan jag ska nu gå in i huset. Ta mig en macka. Sen ska jag sätta på mig alla kläder jag har och gå ut och gå en runda. Fundera, Motionera och bara göra något jag inte brukar.
Jag har bestämt mig nu. Hoppas inget distraherar mig. Typ... Kylan.

Håll tummarna nu är jag på väg!Måndag = Mensvärk

Kul. Idag hade jag laddat och inbillat mig själv att jag skulle gå till skolan. Vaknade med världens mensvärk och kunde inte gå till skolan. Jag somnade istället om och drömde lite skumma saker. Sen väckte mamma mig för hon var sällskapssjuk. Jag käkade frukost och satt och pratade med mamma.

Jag kom också på att jag tror att jag ska permanentplatta mitt hår. Jag är så trött på mina lockar som inte blir fina och min lugg som krullar sig som jag vet inte vad. Jag plattar håret varje dag mer eller mindre så varför inte permanentplatta det? Det kanske sliter en del på håret men tror hellre jag har det än att behöva stå med plattången 30-40 minuter om dagen...
Någon som har gjort det eller vet någonting om det?

»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!