Max ägd på cod.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH. Max data har damp. En jävla mac är det. Skit data.

Men anyway. Vad har fröken matilda sysselsatt sig med idag då? Mja, det kan man undra. Hon har till att börja med hoppat över de 2 första lektionerna (datakunskap och klättring). Sedan har hon haft en otroligt chill lektion med hotellkunskap där vi i klassen gjorde mest ingenting. Var lite kul, vi gick igenom vad vi skulle ha på provet på fredag och det var  endast 2 saker... Duktig HR klass vi är.
Efter det lyckades jag ragga max att komma till skolan och möta mig för att sedan ta en bonne buss til ett bonneland. När man kommit ut till det bonnigaste bonnelandet någonsin... ja då skulle man bli hämtad i en bil för att köra ÄNNU längre ut i det oändliga bonnelandet av åkrar..åkrar... och åkrar. FANtastiskt. Längsta resan i mitt bonneliv.
Nu har jag i alla fall insett att bonnehusen ser ut som vanliga hus på insidan. De är ju i alla fall något haha.
Jag och max har nu spenderat dagen med att göra ingenting, äta en underbart god kvällsmat med hans familj, och sedan ägde jag honom på COD. Eller något.
Så när han tjurat ihop för att han blev ägd av en tjej... okej nej , vi slutade i alla fall spela, och övergick till tv tittande. Nu står idol på. Jay är bäst och dom andra är inget att ha. Synd bara att Jay kommer bli en idol-bög om han vinner. Men ja, minnah kommer nog vinna, det är ju en tjejs tur detta året har jag lite fint räknat ut.

Så imorgon ska vi dra och träna och sen så... Får ni se.

Puss och lek.
http://blog.makezine.com/X-BOX-Cut-by-waterjet.jpg


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback»Namn: Matilda Andrén
»Kontakt: matildaandren@hotmail.com

»Om mig: Jag heter Matilda, kommer ifrån sommarstaden Halmstad men flyttade upp till Stockholm strax efter att jag fyllt 17 år. Här jobbar jag som servitris på Oleary's och lever loppan. I bloggen kommer ni att kunna läsa om det mesta. Jag har ingen direkt genre på min blogg, den är en allt-i-allo-blogg helt enkelt. Enyoj!